Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawdziwa forumowiczka

pyt do facetow na cafe. czemu przesiadujecie na babskim forum?

Polecane posty

nie uwierze ze dla beki:D

nie czujecie sie zbyt mescy zeby rozmawiac z innymi facetami?

albo jestescie ciotkami:D:D:D:D:D:D:D

bo tylko tu możemy przegrywać życie :O \"ie czujecie sie zbyt mescy zeby rozmawiac z innymi facetami?\" nie wiem nie gadam z facetami bo nie mam o czym i żadnych nie znam :D zresztą kobiet teżw sumie nie znam :D i w ogóle nie ma oczym ze mną gadac :O

no, piszcie coś bo jestem cała podniecona tą sytuacją i aż drżę. A siedzę w pracy i boję się, aby nie zacząć wydawać orgazmistycznych jęków :O

juz jakis ciotowaty facet sie podszywa:) zamaist wypisywac bzdury lepiej odpowiedz na pytanie:D

smieszne, czesto nieprzemyslane i naiwne teksty. az rece opadaja na podloge :o no tak, tu na babskim forum poznaje prawdziwe baby :D

Gość a forum powstalo
z mysla o kobietach i upadnie z powodu facetow ktorzy wpiprzaja sie z glupimi komentarzami

pytam sie bo macie swoje forum(f23) wiec czemu wypowiadacie sie tutaj? I to nie najmadrzej...

Gość wypowiadaja sie tu
bo boja sie kobiet i chca poznac ich zdanie na temat seksu i ich samych

nie zgodz sie z tym bo najczesciej zakladaja temat typu: patrzcie jak powinny wygladac prawdziwe kobiety(i wklejaja zdjecia jakis blachar) albo kobiety powyzej rozmiaru 36 nie maja szanse na zwiazek itp. po prostu prowokuja!!!

Jasne rozmowa z kobieta to takie nie męskie. Wyjechać jej na dzień dobry z czachy, to byłoby cos. :o

a co same baby mają byc? to byloby bardzo niezdrowe, przyda sie meski punkt widzenia:)

Gość bez Myrevina to by nie było to
:)

Gość albo Setunie
:classic_cool:

Gość albo nature setuni
:-p

Zaczęło się od..jakiegoś ataku na ciążatki, akcja prowadzona sprawnie przez F23 :classic_cool:. Wbiłem potem na ogólny..i sobie zostałem :P Poza tym, są tutaj jeszcze jednostki, które bulwersuje podszyw :)

Gość sposób jest jeden
a sprawa jest nadzwyczaj prosta! Od dzis bojkotować posty facetów, męskie odpowiedzi nawet podszywaczy. Nie bedzie żaden facet tu się więcej wypowiadał jak KOBIETY będą ich wypowiedzi ignorowac

Gość sposób jest jeden
jestem niszową idiotką z o2:classic_cool:

Gość sposób jest jeden
mnie nawet fotokomórka ignoruje :(

Setunia----> Trafiłaś w dziesiątkę! 🌻 (mam na myśli post z 14.05) Ja właśnie jestem amatorem-badaczem natury ludzkiej a zwlaszcza kobiecej. chociaż jest to trud syzyfowy muszę powiedzić, że przez kilka miesięcy mojego pobytu na cafe zrobiłem w tym kierunku duże postępy. Myślę też, że dla Was poznanie męskiego punktu widzenia na różne sprawy może też byc pożyteczne :)

ja jestem na tym forum bo czuje sie tu bardzo dobrze i morzna porozmawiac z ciekawymi ludzmi i wyzalic sie gdy podszebuje pozdrawiam :)

Mylisz się moderat_orko :P Chociaż cafe to oczywiście tylko jedno z terytorim badań ale na skutek animowości bardzo skuteczne. Słowo \"niedodupczony\" odbieram jako komplement. Istotnie jestem zdecydowanie hetero i dupczony nigdy nie byłem :P :classic_cool:

Bywalec a znasz moze takie meskie fora , taki odpowiednik tego kobiecego?:D Bla no i o to chodzi:) Moderatorka jestes naprawde moderatorka???????;)

setunia---> :) 🌻 Nie, \"meskich\" forów nie znam. Sporadycznie bywam na innych. Uważam też, że dzielenie forów na meskie i kobiece jest sztuczne. Forum jest dla wszystkich. To, że Cafe ma w podtytule \"forum dyskusyjne dla kobiet\" rozumiem tak, że tytuły i tematyka posczególnych działów są określone bardziej pod zaintersowania kobiet niz facetow. Ale przecież i my mamy w tych kwestiach coś do pwiedzuenia :) Pozdro! :) 🌻