Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

kto nie moze sie doczekac sylwestra?

Polecane posty

i zabiegow znim zwiazanaych ,sylwester spedzam nad morzem w jakims pensjonacie ale nie wiem czy bedzie to zamknieta impreza czyli 4 osoby (dwie pary) czy jakas wieksza wiem jedno chce wygladac pieknie ,zastanwiam sie czy isc do kosmetyczki na makijaz i do fryzjera na ulozenie wloskow cz y sama sie tym zjaac a co wy robicie ze soba ??sami tworzycie makijaz i fryzyury? ,jakie kosmetyki i elementu mikijazu nakladacie ,ja chcialam w tym roku dokleic sztuczne rzesy z broatem ale nie wiem gdzie mozna kupic dobry klej ..moze sie orientujecie?

Gość ja mam w dupie sylwestra
wioskaaaaaaaaaaaaaaaaaa💤

ja pewnie bede wiedziała gdzie ide w sylwestra dzien przed sylwestrem-jak to co roku bywa.W zeszłym roku miałam beznadziejnego sylwestra mam nadzieje że w tym bedzie godny:D A co do rzęs to zapewne w sklepie z kosmetykami

Gość ja od trzech
lat niezmiennie w sylwestra mam zapalenie migdałów (pech), i jak wypije dwa kieliszki to mam zgon. mam nadzieje ze tym razem uda mi sie nie zachorowac.... ja tylko pare razy wybiore sie na solarium, makijaz zrobiie sama, tipsy zrobi mi kolezanka i jest ok

Gość ja sie niemoge doczekac
bo kolejny rok z kolei siedze w domu:(

ja moze i lubie sylwestra jako tą wyjatkowa noc i wogole ale nie lubie na niego czekac i nie czekam, mam wtedy wrazenie ze zycie ucieka, starzeje sie

nie moglabym sie doczekac gdybym miala zaplanowana jakas super impreze. a tu nic:( pewnie ie bede siedziala w domu ale marzy mi sie jakas odjechana zabawa w wiekszym towarzystwie. a na razie nic specjalnego sie nie zapowiada

Gość to będzie chyba mój czwarty
Sylwester z rzędu spędzony na Kafeterii

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppp7