Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

JAKIEJ FIRMY KUPUJECIE UBRANKA W ROZM.56-62?

Polecane posty

WIDZE ZE NASZ POLSKIE FIRMY SA MALO ATRAKCYJNE ALE MOZE WY C?S POLECICIE?

A GDZIE KUPUJESZ W MARKECIE CZY SKLEPACH DLA DZIECI, BO TAM SĄ BARDZO DROGIE, ZA SPIOSZKI BARDZO PRZECIĘTNE TRZEBA ZAPŁACIC 56 ZŁ:(

Ja kupywałam i w sklepie dla dzieci (fakt rzeczywiście droższe i nie powiedziałabym ze ładniejsze) i hipermarkecie (uwazam ze można wybrac fajne i dobre ciuszki w przystepnej cenie) i w sklepie na osiedlu. W sklepach typu smyk, 5-10-15 czesto płaci sie za marke.

Gość ja kupowalam hm
bo czesto maja promocje 50%, zajrzyj tam w styczniu wtedy jest duzo przecen

znam ta firme i tez mi sie podobaja, juz kupilam kilka rzeczy w tesco:) natomiast na styczniowe wyprzedaże w H&M nie zdażę, termin na styczeń... a musze specjalnie jechac do poznania, bo u mnie w mieście nie ma tej firmy:(a może znacie jakiejs adresy sklepów internetowych:)

Gość do MIKI22 i innych mam
Tanio sprzedam roznosci od maluszka po 100-latka,uzywane i kilka nowych.Pytaj o wszystko,ceny do uzgodnienia,szczegoly i foty na e-maila,przesylka jak najbardziej mozliwa.

EWa i Pionkio maja spiochy, body, kaftaniki z dobrej bawełny i bardzo ładne :) no i tanie :)

Ja mam KappaAhl, C&A, Batyr i kilka no name\'ów. Z polskich firm Batyr i Ewa szyją fajne ciuszki :)

Gość w ciąży
a kupujecie używane....???np na allegro?

Gość w ciąży
w ogole czy kupujecie przez internet?w jakichs sklepach internetowych?? jakich..??

Wiele osób kupuje używane na Allegro, i wcale się z tym nie kryją, bo to naprawdę rozsądne rozwiązanie i żaden powód do wstydu. Takie małe dzidki wyrastają z ciuchów błyskawicznie, czasem nawet nie zdążą założyć jakiejś rzeczy, a do tego ubranka nie są w ogóle zaplamione, bo ulane mleko spiera się bez problemu :) Sklepy internetowe, jak wynika z moich obserwacji, cieszą się zdecydowanie mniejszym powodzeniem :)