suisse32 0 Napisano Listopad 21, 2007 Dzis się dowiedziałam,że mam raka szyjki macicy...Ja mam 32 lata dopiero i malutką coreczkę. Jestem załamana!Jak mam to przezyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fergt Napisano Listopad 21, 2007 przykro mi... ale przenies moze temat do dzialu zdrowe i uroda albo innego bo jestesmy w dziale zakupy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Współczuję Napisano Listopad 21, 2007 ale rak rakowi nierówny....napisz coś więcej.. Na pewno wszystko bedzie dobrze, fakt że troche sie pomęczysz bo to uciążliwe, ale mna pewno wkrótce bedziesz znów zdrowa:):):) Na pewno!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sobie szukam sukni Napisano Listopad 21, 2007 zaniemówiłam a żadko mi się do zdaża nie wiem co ci napisać ja jestem ze slaska moze mieszkasz blisko chętnie sie spotkam i porozmawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 21, 2007 Znajoma miała raka szyki macicy dosyć dużego..poddała sie operacji ...żyje i ma sie dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewqa2 Napisano Listopad 21, 2007 suisse32 Wspolczuje Ci , ale badz dobrej mysli, napewno bedzie dobrze. Mam pytanie, czy mialas jakies objawy, czy to profilaktyczne badanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suisse32 0 Napisano Listopad 21, 2007 Nie miałam zupełnie zadnych objawow, byly to badania profilaktyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 www.q10revolution.pl Tutaj znajdziecie ludzi którzy są w stanie wam pomóc. Uwierzysz jak ja to i wyzdrowiejesz . Więcej nie mówię bo żeby nie było że ja ich reklamuje.Życzę wszystkim dużo zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach