Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miki22

Czy przydały wam sie koszulki i kaftaniki dla noworodka?

Polecane posty

Gość nie przydaly sie
nie kupuj

Gość _madzik_
mi sie przydaly tylko body i kaftaniki, ale to dlatego ze dziecko urodzilo sie pozna jesienia i trzeba bylo je troche cieplej ubierac. Koszulek nie uzywalam wogole!

moj maluszek urodzi sie w styczniu, wiec tez chyba musze myslec zeby go cieplo ubierac

Gość _madzik_
wiec proponuje body bo sa naprawde swietne (nie zwijaja sie i nie marszcza gdzies na pleckach) a na to kaftaniki ale tez nie duzo( moga byc ciut wieksze bo przeciez rekawki mozna podwinac)

ja nie uzyłam ani jednej pary koszulki ani kaftanika tylko body:D w lecie z krotkim rekawem a w zimie z długim:)

Gość _madzik_
nie ma za co

ja koszulek nie uzywałam w ogóle, a kaftaniki na początku, ale były niewygodne i przerzuciłam się wyłącznie na body :)

U mnie koszulki przydały się tylko przy wypisie ze szpitala i później przez jakieś 3 dni też się z nimi męczyłam i postanowiłam przeżucić się na body. Kaftaniki mi się bardziej przydały bo ubierałam je na body, ale też zbyt długo mi nie służyły bo rodziłam w kwietniu a maj był wyjjątkowo ciepły.

koszulek wogole nie mialam kupilam tylko body i kaftaniki. Body zakladalam jako koszulke na to kaftanik i spiochy albo pajacyk. Mysle ze tak wygodniej bo nic sie tam dziecku nie zwija i nie gniecie.