Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny sssstrzelec

Skad facet ma wiedziec ze sie podoba ?

Polecane posty

Gość wolny sssstrzelec

szkoda mi czasu na dziwne podchody, gdy z gory nie mam szans...Mamm dzwadziescia trzy lata i nie mam juz czasu na strzelanie w ciemno....poznaje mala liczbe kobiet

Gość wolny sssstrzelec
dzieki za odpowiedz..............

Gość Z...
mowy ciala;-). Pospiech jest zlym doradca.

Gość vale tuudo
bez obrazy ale kobiety nie umieja pokazac zainteresowania facetem...... zakompeksione to za bardzo i za bardzo asekuracyjne...

Gość wolny sssstrzelec
no wlasnie, usmiech to nic bo kolezanki tez sie usmiechaja itd....czyli nie ma sposobu ?....to w takim razie mowie pass

Gość wolny sssstrzelec
jest nieskuteczna bo nikt jej rozpoznac nie moze...dalej dawaj

Gość Z...
jak chce sie spotkac na randce i nie poprzestaje na jednej, to juz jest wskazowka. Jak sie jest uwaznym, to sie dostrzeze jakies oznaki w zachowaniu (np. w spojrzeniu). Wiadomo, ze na poczatku jest asekuracja, nie wiadomo na kogo sie trafi;-).

Gość wolny sssstrzelec
ale zanim kogos sie zaprasza to chce miec sie pewnosc ze jest jakas szansa...przeciez w ciemno sie nie zaprasza

Gość ffdkyfd
no ciekawy temat poruszyłeś bo też bym chciał to wiedziec bo może jest coś na co nie zwracam uwagi:O

Gość wolny sssstrzelec
ciekawy temat ale kobiety jakos nie chca sie udzielac...a w tematach gdzie powiedzmy maz uderzyl zone w 30 min 200 wpisow.... pomozcie na tez troche

podbijam, żeby było więcej wpisów ;) Może wymień się \"taktykami\" - a jak poznać, że mężczyźnie podoba się ona? ;)

ja mam ogólnie \'flirtujący sposób bycia\' dużo opowiadam. no normalnie mówię i mówię aż mnie język boli. ale tak żeby zadziałać na wyobraźnię. ktoś sobie później przez cały wieczór wyobraża np jak wpadłam do wykopu na budowie czy coś takiego. no i o mnie myśli. i tak się zaczyna.

ja mam ogólnie \'flirtujący sposób bycia\' dużo opowiadam. no normalnie mówię i mówię aż mnie język boli. ale tak żeby zadziałać na wyobraźnię. ktoś sobie później przez cały wieczór wyobraża np jak wpadłam do wykopu na budowie czy coś takiego. no i o mnie myśli. i tak się zaczyna.

wolny...wiesz ...to trudne...bo każda z kobiet jest inna i inaczej okazuje zainteresowanie...ale, wiesz spróbuj może dziewczynę delikatnie objąć ..jak nie ucieknie...to może trafiony;)pozdr. p.s Witam Martuś, On-off;)

Jeżeli jesteś z grupy \"Mam .. lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" to nie możesz wiedzieć. 🖐️ w takim wieku i bez doświadczeń jest już za późno zęby się czegoś nauczyć i zastosować to praktycznie ;)

Jeżeli jesteś z grupy \"Mam .. lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" to nie możesz wiedzieć. 🖐️ w takim wieku i bez doświadczeń jest już za późno zęby się czegoś nauczyć i zastosować to praktycznie ;)

Gość brukselkaa
po spojrzeniu dziewczyny,po tym ze sie pyta o niego innych ludzi :] ja tak robie :]

w końcu dzisiaj jest międzynarodowy dzień życzliwości to trzeba się starać 🖐️ ale w to, że ktoś wieku dwudziestu kilku lat nagle nauczy się rozpoznawać zainteresowanie płci przeciwnej którego nigdy wcześniej nie wiedział to nie uwierzę... mam na to własne doświadczenia ;)

ahhhh, faktycznie dzisiaj dzień życzliwości!!! no to życzę wszystkim szczęścia (cokolwiek miałoby to oznaczać) i wysyłam uściski!!