Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Red teens*

Nie mam pomysłu na topik !!!

Polecane posty

Gość zezowata Zuza
🖐️

Gość lollllllllll

Gość no to
załóż topik " cel-25 kilogramów.kto się przyłączy?"

Gość Monika Stulejnik
Bardzo pozytywną rolę spełnia to forum. Ale myślę, że powinniśmy więcej wychodzić na zewnątrz. Na tym forum oczywiście są dyskusje, ale najczęściej jest to przekonywanie przekonanych. Internet to jedyne medium, które nie wymaga nakładów finansowych, a coraz większe jest jego oddziaływanie na społeczeństwo. Mam propozycję - jeśli zamieszczacie państwo jakiś tekst na naszym forum, to powielcie go też na innym. Wchodźcie np. na kafeterię, tam już wielu naszych pisze, lub inne. Przez wiele lat Internet był zdominowany przez jedną opcję. Teraz mamy szanse wyjść do ludzi. Uwierzcie, to daje efekty, szczególnie jeśli chodzi o młodych ludzi.

niezgadzam sie z koleżanką, internet wymaga nakładów finansowych co miesiac placimy wszyscy abonament :-P

Gość Elektryczny mnich
Elektryczny mnich to urządzenie, które ma zaoszczędzić człowiekowi pracy, tak jak zmywarka do naczyń albo magnetowid. Zmywarki załatwiają za niego nudne zmywanie, magnetowidy - nudne oglądanie telewizji, elektryczne mnichy zaś zastępują go w wierze w najróżniejsze rzeczy, uwalniając w ten sposób od prawdziwie uciążliwego obowiązku - wierzenia w to wszystko, w co świat każe mu wierzyć.