Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda marek

ile prawdopodobieństwa ?

Polecane posty

Gość magda marek

uprawiałam peeting dostałam miesiączke.... mam się czegoś obawiać??

Gość dostalas miesiaczke wiec sama
sobie odpowiedzialas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość magda marek
na tym forum przeczytałam że przez peeting też można zajść w ciąże.... i miesiączka w ciąży może wystąpić.... więc czlowiek głupieje sam

Gość magda marek
na tym forum przeczytałam że przez peeting też można zajść w ciąże.... i miesiączka w ciąży może wystąpić.... więc czlowiek głupieje sam

Gość magda marek
:| to po co pisza na forum ze jak dostaniesz miesiaczke to nie wiadomo i tak mozesz byc .... albooo ze przez peeting tez :|

Gość magda marek
17 ale to o niczym nie swiadczy dobrze wiem ze komórka jajowa moze byc zaplodniona w okresie owulacji kiedy sa dni płodne i nie płodne.... i zeby była ciaza musi byc pełny stosunek.... z wytryskiem w srodku ....ale mówie ze sie naczytałam ze przez peeting tez .....i okres nie swiadczy o tym ze nie jest sie w ciazy

Gość upppppppppp

nie chodziło mi o komórkę jajową tylko zastanawiałam się ile lat może mieć osoba, która jest tak kompletnie zielona w sprawach seks/antykoncepcja i ma odwagę wchodzić w te sfery, które są ewidentnie przeznaczone dla ludzi odpowiedzialnych za własne czyny

przez petting można zajść w ciążę jeśli wytrysk nastąpi w bezpośrednich okolicach Twojej pochwy..ale musiałabyś mieć niesamowitego pecha.. a miesiączka może występować u kobiet w ciąży do trzeciego miesiąca..ale to przypadki sporadyczne,.. :o