Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678900000

help, pominęłam 1 tabletke.. ale..

Polecane posty

Gość 12345678900000

zazywam tabletki Jeanine. dzis jak zwykle wieczorem zazywam kolejna z brzegu tabletke, po czym patrze na dzien - napis glosi wtorek. a dzis jest sroda. czyli nie zazylam wczoraj, o czym nawet nie wiedzialam (chyba tak bylam zmeczona) lecz dzis czyli w srode zazylam tą wczorajsza wtorkowa. patrze na ulotke.. i nic z niej nie rozumiem. to 3 tydz., w sobote mialam skonczyc opakowanie. wg ulotki mam 2 wyjscia: albo przyjac pominieta tabletke ale nie robic przy tym 7 dniowej przerwy, skonczyc opakowanie i zaczac nowe. albo zrobic przerwe nie konczac opakowania, co jest juz niemozliwe bo dzis zazylam tabletke. tylko przy tym pierwszym rozwiazaniu nie rozumiem jednego - jak przyjme pomineta tabletke i bede kontynuowac to mi sie wszystko przesunie o dzien do przodu a tego nie chce. czy moge jednak dokonczyc opakowanie bez tej 1 tabletki, czyli norlamnie skonczyc w sobote i zrobic sobie jednak ta 7 dniowa przerwe, czy tak nie mozna? ktos wie?? bede wdzieczna za odpowiedzi, bo nie wiem co robic.

nie, nie bedziesz zabezpieczona jesli tak zrobisz- własnie dlatego w ulotce opisują dwa inne wyjścia

Gość 12345678900000
dzien dobry. podnosze temat, moze jeszcze dzis mi ktos cos doradzi. bo niekoniecznie chodzi mi o bycie zabezpieczona, tylko o mozliwosc zrobienia jednak tej 7 dniowej przerwy. bo w sumie calkiem niedawno nie-robilam przerwy i po tym przez 2 opakowania tabletek nie mialam okresu. nie chce tak znowu ingerowac hormonami w moj organizm..

Gość deggialka
a jak myslisz?? co robisz przyjmujac codziennie od jakiegos czasu hormony?? :D

Gość 12345678900000
no przeciez wiem, ze to hormony ale jednak robi się ta 7dniowa przerwe by wystapilo krwawienie. czyli pozornie ale jednak zachowuje sie normalny cykl kobiecy. a blokowanie tego i to po raz drugi w krotkim czasie.. normlanie sie boje o swoj organizm. dlatego chcialam rady, pomocy, moze ktos sie spotkal z podobnym przypadkiem i tak mial..bo moj gin. nie odpowiada i nie wiem czy robic ta przerwe bo tak bym chciala czy nie robic jak jest napisane w ulotce.. :(

Gość 12345678900000
up up, podnosze bo moze jeszcze ktos mi cos doradzi, bo zbliza sie wieczor i czas zazycia kolejnej tabletki, tylko nie wiem ktorej.. czy ominac ta jedna czy isc dalej i nie zazywac ostatniej? i czy moge te 7 dni przerwy zrobic? ktos tak robil???????????????????????????????

Gość ech...........................

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
up

Gość 12345678900000
nie to nie - zażywam. :|