Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwinka75

paznokcie żelowe

Polecane posty

witam na forum dyskusyjnym jestem poraz pierwszy ale od pewnego czasu czytam bardzo intensywnie,interesuje mnie szczególnie temat paznokci a dokladnie tipsy żelowe ,i bardzo mądre ciekawe i pelne porad ma odpowiedzi krwawa_mary_i wlasnie do niej mam pytanie czytalam na forum ze masz duzo informacji na temat zelek bo wlasnie jestem amatorem w 90% a te 10% to ta niepewnosc niby wiem ale cos tam..... wiec mam prosbe bo slyszalam,raczej wyczytalam ze masz kurs na plycie krok po kroku lub kilka dobrych rad na temat wtapiania ozdób w żel,chciala bym to zobaczyc na filmie lub zdieciach itp.... bardzo bym prosila o jakies fajne porady.bardzo dziekuje pozdrawiam i podaje swój e-mail sylwia.basta@wp.pl mam jeszcze jedno pytanie i prosze o porade w sprawie żelu bo ja bede uzywac żelu jednofazowego i mam dylemat z jakiej firmy jest dobry.w tej chwili mam zakupiony z firmy excellent,tipsy tez .co pani sadzi otej firmie.bardzo prosze o odpowiedz.dziekuje

Gość ktoria33
spróbuj żelu sun flower jednofazowy jest dobry cena przyzwoita nie bedzie ci żal uczyć sie na nim.żaden filmik czy wyszukany tekst niebardzo ci pomoze najlepiej jak będziesz ćwiczyła,ćwiczyła ćwiczyła

jesli chodzi juz o SF, to prosze o pomoc. tez zaczynam zakladac pazurki. kupilam bonder z SF ale bez pedzelka( moja nieuwaga:P ) jak go najlepiej nakladac na plytke??