Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona6364

błagam

Polecane posty

Gość ona6364

błagam dziewczyny powiedzcie czy 11 dni od stosunku test krwi wykaze czy jestem w ciazy??????

Gość ona6364
prosze dziewczyny nikt mi nie odpisze to jest dla mnie naprawde wazne

Gość na postinor i tak za późno
:D:D:D

Gość ve_ra
niby testy dostępne w aptekach powinny stwierdzać ciąże już w dniu, w którym miała wystąpic miesiączka, ale koleżance pierwszy test wypadł negatywny mimo że jednak była w ciąży. PS. test najlepiej robic rano,po przebudzeniu, wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny

Gość deggialka
test na bete wykrywa juz bardzoi wczesna ciaze- moj ginekolog mi powiedzial, ze taki test moge zrobic tak po okolo dwoch tygodniach od stosunku :)

bHCG wykarze na pewno. U kobiety niezaciążonej bHCG we krwi wynosi max 5 mlU/ml po 7 dniach liczna ta wynosi już od 16 do 156 mlU/ml.

Gość ona 6364
robiłam dzisiaj test krwi który wykazał 1 mlU/ml robiłam po 12 dniach od stosunku czy moge wierzyc temu wynikowi pozatym byłam dzisiaj u ginekologa ktory robił mi usg i powiedział ze po 11 dniach od stosunku napewno by cos ju z widział co o tym mysicie dodam jeszcze ze biore od 3 dni luteine na wywołanie okresu i od tego tez czasu bardzo zaczeły mnie piec sutki czy to mozliwe ze własnie po tych tabletkach? czy to jednak ciaza bo juz sie pogubiłam odpiszcie prosze

Gość ona 6364
prosze niech ktos odpisze