Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aqua_3

dzieci kwietnia 2007

Polecane posty

pewnie natka :-) rozumiem masz mnie dość,a teraz jeszcze na kafeterii :-) jutro sobie porozmawiamy ;-) ja też sie już kłade,szkoda bo można by rozkręcić topik pa

Natka to mamy troche wspólnego a poza tym mój synek jest tylko 8 godzin młodszy od twojego. Xawierek też śliczny bobasek , taka mała słodzinka. Witaj Katasia.

witam nie wiem czy bedziecie mnie chcialy na tym forum widywac bo od czasu do czasu pisze na tym drugim, powiem tylko ze tez mam dzieciatko z kwietnia - Wiktoria ur sie 10 kwietnia, ma 4 zabki siedzi i raczkuje a ostatnio zaczyna wstawac :) Pozdrawiam

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki budzą sie w nocy do jedzenia bo mój sie budzi 2 razy. Próbowałam go oszukiwać herbatką ale to nic nie daje bo on po prostu jest głodny. :o

widze ze juz sie wpisalo pare osob bardzo sie ciesze.Mialam odezwac sie wczesniej ale byl problem z zasnieciem.Teraz juz wlasnie spi i moge troche poklikac wszystkie juz spicie?

Tak Baka-La moja niunia tez sie budzi w nocy zeby jesc tylko ona spi ze mna wiec w sumie robi to przez sen.Milej nocki wszystkim do jutra.

niestety tak ja przyzwyczailam bo po urodzeniu miala czesto kolki i plakala i zeby jej bylo lepiej i mi wygodniej spi ze mna.wiem moj blad chce go naprawic ale to juz po urlopie.

jak moge tez wtrace swoje 3 grosiki :) moja mala spi cala nocke wczesniej zasypiala o 19:30 i spala do 5 rano teraz sobie cos przestawila i zasypia 21:30 i budzi sie ok 7 dodam ze ostatnie mleczko dostaje o 19:30

kamil_a a spi sama w lozeczku czy z toba?W sumie ladnie ci spi chyba nie nazekasz?

Rozumię.Ja na szczęście ,nie wiem co to kolki,a najbardziej się tego bałam.Generalnie to bardzo spokojne dziecko było,za to teraz!!!O zgrozo!Mały aniołek z różkami!

Ale najfajniejsze jest to,że jak mój mąż o 5.00 wychodzi do pracy ,to mały obowiazkowo zaczyna płakac,oczywiście przez sen,wtedy zabieram go do łóżka i spi dalej.Mały cwaniak:classic_cool:

mala zasypia roznie i w zaleznosci u kogo :) do poludnia jest u opiekunki - u niej zasypia w wozku w weekendy z racji tego ze prowadze firme (glownie w weekendy ) i studiuje to zajmuje sie nia moja mama usypia ja na kolanach a i mala zasypia na naszym lozku lub w lozeczku trzymajac mnie za reke :)

Kamila to masz dobrze jak ci tak prześpi noc. Mój mały po urodzeniu lepiej przesypiał noc niż teraz. Ja też niewiem co to kolka. Mój mały jak padł o 17:30 dziśiaj tak śpi obudził sie tylko na mleczko i dalej śpi. Nawet go nie wykompałam. Mam nadzieje że nie obudzi sie w środku nocy;)

aqua rzeczywiscie nie narzekam jak dzieci zasypiaja (mam jeszcze 5 letniego synka ) moge popracowac na komputerze lub zrobic cos w domu :)

Baka_la zycze ci tego rzeby spal :), wiki tez kiedys wyciela mi taki numer

Gość blublik
kto tak wysoko glowe nosi na kwietniowkach, ze wam nie pasuje i je oczerniacie. Moze powiecie kto to taki zeby ten ktos sie "poprawil"

pomarańczowa dziewczyno!!!!tu nikt nikogo nie oczernia napisalysmy tylko że jak pisalysmy tam to nas olewaly dziewczyny,tyle :-) mamy swój topik :-) moje maleństwo też ma problemy z zasypianiem,ale jakos sobie radzimy. Niedługo bedziemy juz na swoim :-) tzn na swoim mieszkaniu :-) narazie mieszkamy z rodzicami...i powiem szczerze mam już dość :-(

Natka doskonale cie rozumiem 7 lat mieszkałam u teściów i w międzyczasie troche u rodziców i wspominam to jak koszmar;)

kapikapi według mnie każdy jest tu mile widziany pisz z nami jeśli tylko masz ochote.

Witam, Nie wiem czy aby na pewno mogę, ale pożale sie i uciekam..haha Z zasypianiem mam straszny problem. Moja Kama nie zasnie inaczej niz przy cycku, mozna ja nosic, tulic a nic nie pomaga. No może jazda samochodem. (aaa moja niunka jest z 30 kwietnia z 22:40, czyli jeszcze kwiecień) Pozdrawiam was serdecznie!

Baka-ła ja narzie mieszakm tylko rok!!!!czepianie sie o wszystko! a tak pewnie bedzie trudniej ale lepiej na swoim :-) jak mi sie bedzie chcialo to posprzatam,a jak nie to nie :-) kapikapi cześć :-) fajnie że dołączyłaś :-)