Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saliiii90

czy was tez by to denerwowało?

Polecane posty

Gość saliiii90

mój facet bardzo długo namawiał mnie na seks oralny.Długo nie mogłam sie przekonac ale w końcu sie zgodziłam...chodziło mu tylko o pieszczenie jezykiem jego penisa..I tak było okey... Potem chciał abym brała go całego do buzi i robiła to bardziej "profesjonalnie"A wczoraj...........wczoraj to juz wogóle przegiął..nie wiem czy kiedy kolwiek bede mogła na niego spojzec..Pomagał mi..ruszajac moja głową i wciskał tak mocno i głeboko...że...własciwie on sam to zrobił....wiecie o co mi chodzi....... jak mu po seksie mowiłam ze mi to nie pasowało..(o w trakcie nei mogłam nei byłam wstanie o\bo omal sie ne udusiłam to byll prawie gwałt on w ogóle na to nie reagował)to powiedział że mam nie udawac cnotki bo wie ze jak go nie było to wten sposób sie bawiłam(on wyjechał za granice na 4 miesiace)Fakt zdradziłam go wtedy ale wyjasnilismy to sobie i on mi wybaczył..a teraz tak sie zachowuje i tak traktuje ciagle wypominajac..Kocham go bardzo ale chyba nasz zwiazek nie ma sensu co tym mysliscie

Gość yessss
byla bym po twojej strobonie gdyby nie jedna rzecz zdrada nalezy ci sie...

Gość omggggggggggggggg
Pewnie nie wybaczył Ci tej zdrady do końca... Ale to nie powód,żeby traktował Cię jak zwykłą szmatę i robił coś wbrew Twojej woli...

Gość yessss
stronie

oj głupoty gadasz co to znaczy nalezy Ci się to moze jeszcze w kakao bez wazeliny? raczej z tej maki chleba nie będzie

Gość saliiii90
ale to juz sie wydarzyło naprawde dawno..on mówił ze zapomniał i abysmy do tego nigdy nie wracali.. a moze to preteks aby usprawiedliwic swoje zachowanie i aby To mnie wpedzić wpoczucie winny..Abym sie na wszystko godziła by mu to zrekompensować i on to wu\ykorzystuje że mi z ta zdrada jest bardzo zle?

Gość saliiii90=zostaw te filmy

Gość chocodrink
Tak masz rację ten związek nie ma szans .Chyba że się będziesz na to zgadzać.

facet wyjeżdża na 4 miesiące, Ty go zdradzasz i masz pretensje, że Ci tego nie zapomniał? Dziwne, prawda? Zrobił to tak, jak na to zasługujesz. Sorry, ale zachowałaś się jak dzi**ka, więc nie będziesz inaczej traktowana. Skoro Ci to nie pasuje, to rozstańcie się. Przykre, ale prawdziwe. Ja bym też tego nie wybaczył mojej kobiecie. Rozumiem, zakochała się, odeszła i niech robi, co chce. Ale puścić się i udawać, że wszystko jest po staremu? Nie-re-al-ne!!!

Gość saliiii90
jakiego chleba i maki?

Gość do saliiii90
puknął cię już ?

Gość saliiii90
"Przykre, ale prawdziwe. Ja bym też tego nie wybaczył mojej kobiecie. Rozumiem" Dobrze ale to mógł powiedziec mi to odrazu ze nei jest wstanie mi tego wybaczyc i zostawić mnie juz wtedy anieudaje ze jest okey a potem wypomina i tak sie zachowuje... poco ze mna jest skoro nie moze tego zapomniec?

Gość yessss
ale przestan oczekujesz od faceta normalnosci jak sama nie potrafisz mu tego zapewnic:O

Gość mirabellla
jesli to nie jest prowokacja..... wydaje mi sie ,ze facet chce cię upokorzyc po twojej zdradzie!!!! ty go upokorzyłaś teraz na jego kolej, a i jeszcze jedno faceci tak łatwo nie wybaczaja zdrady....

Gość fgfdgdgd
"Dobrze ale to mógł powiedziec mi to odrazu ze nei jest wstanie mi tego wybaczyc i zostawić mnie juz wtedy anieudaje ze jest okey a potem wypomina i tak sie zachowuje..." bo ma dziwke za darmo :o

Gość saliiii90
Tak to jest na kafeteri ja nie prosze o ocene mojego zachowania...Bo to jasne że zdrada jest zła i moralnie naganna... Zdradziłam załuje(chwila zapomnienia to długa historia nie chce do tego wracać)ja prosze o ocene teraz mojego faceta.... Mwił że nie bedziemy do tego wracac ze zapomina.....a potem zachowuje sie wten sposób...mógł mnie zostaic wtedy...zaoszczedziłby mi cierpienia.... powinam odeiść?:-(

Gość bardzo dobrze ci zrobił
i ty jeszcze miałas czelnosc znim byc...jakby nigdy nic i liczyłas że całkowicie zapomni?Głupia durna laska...

Gość fgfdgdgd
mozesz odejsc, ale kazdy bedzie cie tak traktowal

Gość saliiii90
fgfdgdgd ale dlaczego?

mówil że zapomniał i pewnie bardzo tego chciał, ale w chwili uniesienia zdrada nasunęła mu sie jako pierwsza myśł o Tobie. poczuł sie ponizony i chcial ukarac Ciebie. teraz to nie pytaj nas co masz robic tylko porozmawiaj z nim co czuje czy ta myśl jest dla niego do zniesienia. mężczyxni sa naprawde bardzo prostymi \"urządzeniami\" --sami moga skakac ale ich kobieta ma byc czysta jak łza-moralnie to juz taka natura i albo sie dogadacie i uwierzy Ci do końca ze jestes tylko z nim albo bedziecie sie meczyc dopóki któres nie odejdzie.

jesli nie odejdziesz tak wlasnie bedzie, w ten sposob bedzie rekompensowal sobie Twoja zdrade, calkiem mozliwe jest tez to, ze za jakis czas on i tak Cie zostawi...ale oczywsicie najpierw sobie ''odbije na Tobie''

Gość bdfbdfb
po pierwsze faktycznie robisz z siebie jakąś niedojrzałą do seksu po drugie pomimo to pieprzyłaś się z innym pod żadnym względem nie zasługujesz więc na szacunek a technik się ucz - może w przyszłej pracy się przydadzą, dwulicowa dziwko kurwa w łóżku a w partnerstwie osoba szlachetna to wręcz wzór, cnotka w łóżku a w relacji partnerem kurwa to nic wartego choćby kolejnego mojego postu :S

A ja Ci radzę - odejdź od niego bo daleko nie zabrniecie... Twój chłopak wybaczył Ci zdradę, ale na pewno o niej nie zapomniał i dalej będzie o tym przypominał właśnie w ten sposób - poniżając Ciebie. Niestety nie licz na coś innego.

bdfbdfb -> sflustrowany prawiczku wypierdalaj wiec ! bo rzygam takimi ludzmi jak ty, a do dziwek to niedlugo nabierzesz szacunku, bo tylko takie zyciowe lajzy ja ty musza placici za seks