Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie....

Jak zaszlyscie w ciaze to co czulyscie w dniu spodziewanej miesiaczki?

Polecane posty

Gość Mam pytanie....

Chodzi mi o pierwsza miesiaczke po zajsciu w ciaze, o koniec pierwszego cyklu. Mialyscie obolale piersi czy jakies inne objawy? prosze bardzo powiedzcie. Staramy sie z mezem o dziecko. Mieisaczka spoznia sie juz drugi dzien, ale bola mnie piersi tak jak zawsze przed okresem. Moze po prostu dostane pozniej? Z gory dziekuje za odpowiedz. Na test poczekam do poniedzialku, nie chce sie rozczarowac jak zobacze 1 kreske.

Gość biedronka w zielone kropki
czułam wszystko tak jak na okres ale nie przyszedł test zrobiłam 3 dni po termie :)

Gość takmialm straszny ból sutków

Gość krychaaaa
to samo nic nie wskazywało na to, żeby to miało być co innego niż okres

Gość aswe345
ja wiedzialam ze jestem w ciazy od razu, bo zawsze przed okresem mam skurcze a tym razem zero boli tylko bol piersi ktorego przed okresem nigdy nie mialam

Gość Mam pytanie....
Dziekuje za odpowiedzi. Fajnie, ze mozna na Was liczyc!

Gość Mam pytanie....
dziekuje za zainteresowanie moja osoba. Chyba jeszcze dzisiaj zrobie test. Choc boje sie, ze bedzie negatywny. Wieczorkiem dam znac. Pozdrawiam

Gość ja tez tez tez
czułam wszytsko jak na okres czylli pobolewajacy brzuch i bola ly mie piersi.

Gość Mam pytanie....
Dziewczyny!!!!! Wyszly 2 kreski! jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TEZ JUZ BYM CHCIALA MIEC DZIDZIUSIA :( ALE NA RAZIE Z NARZECZONYM NIE MIESZKAMY RAZEM. PLANUJEMY BUDOWE DOMKU. A NIE CHCE MIEC DZIECKA NIE MIESZKAJAC Z UKOCHANA OSOBA!!!! CHCE MIEC LADNY POKOIK DLA MALENSTWA I WSZYTKO TAK JAK POWINNO BYC. A TAK NA MARGINESIE DZIWIE SIE OSOBA KTORE ZACHODZA W CIAZE BO \"KOLEZANKA LUB SIOSTRA MA DZIECKO\" OSOBY TE MIESZKAJA Z RODZICAMI W BLOKU I SA BEZ PRACY I ZADNYCH PERSPEKTYW. ZNAM TAKIE OSOBY!!! POZDROWIENIA

Gość Mam pytanie....
Jestem bardzo szczesliwa. O dziecko staralismy sie pol roku. Boze jakie to piekne uczucie! A maz jaki szczesliwy....

Gratuluje!!! Ja tez w dzien spodziewanej miesiaczki czulam, ze zaraz dostane okres. Nawet zakladalam podpaske a tu niespodzianka!!! Pozdrawiam!!!!

Nic... ale ja nigdy jakoś specjalnie tego nie odczuwałam. A dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki pojawiła sie jedna plamka i na tym koniec. Poczułam ze jest coś nie tak. Test zrobiłam tydzień później i wyszła druga kreska, ale bardzo blada:)