Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000000000887

nie moze doiść w innej pozycji niz od tyłu

Polecane posty

Gość 0000000000000000887

ciagnac mnie za włosy.... żadne inne go nie kreca zero uz\rozmaiceń tylko ta jedna pozycja....z obowiazkowym szarpaniem za włosy i uderzaniu w tylek sprawia mu rozkosz..Nie da sie namówić na nic innego bo jak twierdzi "inne go nie krecą"Mam ładny biust ładna twarz..Dlaczego wiec nie chce podczas seksu miec mnie z przodu tylko zawsze z tyłu jakbym była jakims potworemna którego nei moze patrzec?

Gość 0000000000000000887
ja marze np o pozycji na jezdzca i jak mu o tym powiedziałm to prawie sie w sciekł i powiedział że pozycja jest beznadziejna:-( No jak ja mam znim rozmawiać

Gość Tiki tak
:) ja mam tak samo jak Twój facet, dochodze tylko od tyłu i uwielbiam jak ciagnie mnie za włosy:P ale nie ograniczam sie do tej innej pozycji zanim do tej docieramy to najpierw duuuzo innych przerabiamy:D

Gość spróbuj na dwa baty

Gość Toporek
Policja zatrzymała dwóch mężczyzn, podejrzanych o dokonanie na Lubelszczyźnie kilkunastu kradzieży, w tym m.in. unikatowego nagrobka, który następnie ustawili na grobie teścia jednego z nich. Nagrobek wykonany z zielonego granitu sprowadzanego z Indii został skradziony w 1999 r. z cmentarza w Wierzchowiskach. Sprawcy, 68-letni Jerzy W. oraz jego 30-letni syn Piotr, przetransportowali pomnik na cmentarz pod Lublinem i postawili go na grobie teścia 30-latka. Prawowity właściciel wartość pomnika oszacował na 10 tys. zł - poinformowała Renata Laszczka-Rusek z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Lublinie. Według ustaleń policji, ojciec z synem w latach 1996-2001 włamali się do kilkunastu mieszkań i domów w budowie na terenie województwa lubelskiego. - Kradli wszystko, co stanowiło jakąkolwiek wartość i co w danym momencie było przydatne w ich domowym gospodarstwie - dodała Laszczka-Rusek. Łupem złodziei padły m.in. piec centralnego ogrzewania, zestaw mebli kuchennych, kasa fiskalna, brama ogrodzeniowa, młot udarowy, broń gazowa, a także sprzęt RTV. Jerzy W. przyznał się do winy, po przesłuchaniu został zwolniony ze względu na bardzo zły stan zdrowia. Jego 30-letni syn będzie jeszcze przesłuchiwany. Obaj mężczyźni byli już wcześniej wielokrotnie karani za kradzieże, włamania i paserstwo. Za kradzież z włamaniem grozi kara do 10 lat więzienia.

Gość Kaska_19...
Toporek....jesteś zajebisty :P