Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylvie77

Mamy 2006/2007_radości,smutki,codzienność ...

Polecane posty

Zakładam nowy temacik - przede wszystkim dla mam 2006/2007 :) bo i mnie ten przedział czasowy dotyczy. Większość z nas ma swoje \"rodzime\" tematy, ale zawsze można zintegrować się w nowym miejscu, poznać nowe osoby, powymieniać się doświadczeniami (każda z nas ma jakąś tam wiedzę przydatną dla innych). Na pewno każda też ma swoje problemy, o których z różnych względów gdzieś tam nie pisze. Wiele z nas ma także ochotę wykrzyczeć radość z tego, ze jest mamą, z tego co osiagają nasze dzieci, czego się uczą, co nas cieszy. Może uda nam się wspólnie stworzyć takie miejsce ... :-D Znajdą się chętne?

Witam Irmelin :) No to już jesteśmy we dwie, ja mam brzdąca ze stycznia tego roku :) Cieszę sie, ze ktoś jest chętny, mam nadzieję, ze jeszcze ktoś dołączy. Irmelin, napisz cosik więcej, moze tak skrótowo o sobie i swojej pocieszce:)

co tu pisać, jestem mamą, a to najważniejsze :) moja córka daje mi wiele radości :) na razie siedzę sobie z nią w domku i patrzę jak się rozwija ... Twoje dziecko jest niewiele starsze, wiec na pewno będziesz miała wiele rad dla mnie :) często mam jakieś pytania, wątpliwości, fajnie będzie z kimś pogadać o tym :)

Prawda :) Ja też mam córcię, która daje mi wiele radości każdego dnia. Bardzo chciałabym móc ją wychowywać, ale finanse nie pozwalają mi na ten komfort nawet na krótko. Ale co tam! Jakoś przywykłam i zyję z dnia na dzień ciesząc się tym wszystkim, co mała osiaga - a jest tego coraz więcej :-D