Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona927326387268746

POMOCY!!!!!!!!!!!!!jestem za chuda a mam odtajacy brzuch

Polecane posty

Gość ona927326387268746

waze 49kg przy wzroscie 170cm .lekarz mi mowil ze mam duza niedowage.ale mimo to mam odstajacy brzuch .nie mam pojecia czemu.znaczy rano jak wstane i jeszcze nic nie jadlam to jest on plaski, zaczyna odstawac dopiero po pierwszym posilku.nie odtaje w sumie tak bardzo ale i tak mi to przeszkadza.

Gość kakao nie tuczy
a ile masz lat kochana>

ważysz 49kg przy 170? :o alee gruuba jesteś... nic dziwnego że ci tłuszcz odstaje... paszczeciaro, schudnij chociaż 5kg...

Gość ona927326387268746
ja mam 17 lat warta grzechu ----> jestes tepa albo niedorozwiniety mozg masz 49kg powinno sie wazyc przy 160 przy 170 powinno sie wazyc przynajmnie 60kg a mi kosci odstaja kretynko pewnie jestes gruba i mi zazdroscisz no ale coz troche bys pobiegala lub cos a nie siedzisz ptrzd kompem swoja tlusta dupa

Gość buuhffg
bzdura autorko ja waze 50 kilo na 170 cm i nie jestem chuda w tylku mam 95 cm a w biuscie 96 jakbym wazyla 60 to masakra..juz raz tyle wazylam to mi sie tluszcz wylewal ze spodni

wizyta u gastrologa jak nic, niech Cię przebada i stwierdzi to powietrze tak połykasz jedząc, czy może jakaś choroba układu pokarmowego, ale myślę że demonizujesz z tym odstającym brzuchem przy takiej wadze i wzrośćie.

Gość ona927326387268746
to ty piszesz bzdury.wszyscy mi mowia ze jestem strasznie chuda . mama mi gada ze pewnie jakas anemie mam bo taka chuda jestem.jestem najchudsza w klasie.lekarz mi mowil ze mam powazna niedowage wiec nie pisz mi takich bzdur. pewnie tyle nie wzysz albo nie masz tyle wzrostu skoro nie wiesz ze taka waga przy takim wzroscie to niedowaga.ja tu sie martwie ze musze przytyc bo wyhladam jak patyk a ty takie bzdury piszesz. p.s albo masz popsuta wage aha a moja kolzezanka przy tym samym wzroscie co ja wazy 66kg i jest szczupla

O matko... To że macie tyle wzrostu i taką samą wagę nie znaczy, że musicie wyglądać identycznie. ;) Więc spokojnie dziewczyny nie kłócić się. :p

Gość ona927326387268746
neiwem czemu tak mam moze to jakies wzdecia.bo reklama o tym byla i tam mowila jakas babka do drugiej: "mam brzuch jak balon znowu wzdecia " i cos tam bylo ze ma jesc activie.to moze to wzdecia? powiedzcie mi bo nie mam pojecia co to sa wzdecia tylko tak przypuszczam na podstawie reklamy ale brzuch nie odstaje mi niewiadomo jak.kolezanki mi mowia ze zazdroszcza mi plaskiego brzucha ale czasem wieczorami mam taki jak bym 2 piwa wypila( taki wypukly)moze mi sie wydaje ze mam taki odstajacy.bo w sumie ja widze swoj brzuch z gory a one od przodu i jak widze go z gory to jest odstajacy. jak patrze w ludterko to tylko troszeczke.ale jak rano wstane to mam az wklesly

Gość do tej co pisze za ma 95cm
w biodrach i waży 50 kg przy 170cm dziewczyno, chyba w snach tyle ważysz albo na zepsutej wadze:O nie osmieszaj sie, nikt ci tu w to nie uwierzy:O

Gość do tej co pisze za ma 95cm
do autorki---------> napisz jak się odżywiasz

Gość ona927326387268746
w sumie to odzywiam sie bardzo nie zdrowo.codziennie chipsy,czasem piwo czasem pizza.przez to nie jem obiadow bo juz jestem najedzona.na sniadanie jem 2 kromki chleba z wazywami czasem miesem dżemem(ogolnie to codziennie z czym s innym ) na kolacje tez chlebek.a obiadow nie jem bo jem chipsy albo pizze. p.s cwiczylam codziennie brzuszki po 300 a teraz zaczelam 6 weidera. wyrobily mi sie ladnie miesnie sa jak z kamienie ale brzuch i tak odstaje

Gość Do teeeeeeej
do tej co pisze za ma 95cm Niemozliwe przy takiej wadze mieć az 95 w pupie - chyba ,że masz szeroka miednicę i zero tłuszczyku na tyłku.

Gość ona927326387268746
idealistycznie---> dzieki.wreszcie mi ktos pomogl.a nie tak jak kilka tu zalosnych lasek pisze mi ze jestem za gruba.postaram sie zdrowiej odzywiac ale nie wiem czy mi sie uda bo juz sie przyzwyczailam jesc te wszytskie fast foody.ale sie postaram

Autorko, po pierwsze, jak już wspomniano, od swojej niezbyt zdrowej diety masz pewnie wzdęcia; po drugie zaś - chudy nie znaczy płaski. Płaski brzuch masz, jak masz mięśnie (które ważą, i to sporo!) podtrzymujące narządy wewnętrzne. Inaczej, mówiąc trywialnie, bebechy Ci wywala :). Być może ćwiczenia, które wykonywałaś, uaktywniały nie te mięśnie, które trzeba.

Gość ona927326387268746
a myslicie ze na te wzdecia pomoglby jogurt ten co reklamuja activia?