Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaki by byl wasz idealny partner/partnerka

Polecane posty

moja idealna partnerka to 1.wrazliwa 2. uczuciowa 3.najlepiej nie imprezujaca z byt wiele bo ja nie lubie 4.nie pijaca to jest moj ideal kobiety :) a jaki jest wasz idealny partner/partnerka ?

Gość cała sobą
bardzo mądre tylko czmeu brzmi BYŁ? jka idelany to trwa, jest nadal:)

Gość dfdsf
1.wrazliwa 2. uczuciowa 3.najlepiej nie imprezujaca z byt wiele bo ja nie lubie 4.nie pijaca podpisuje sie pod tym, chociaz dodalbym jeszcze kilka punktow...

Gość cała sobą
aha;) niepijący niepalący z humorem mądry intelieny uczuciowy wrazliwy romantyk kochajacy gory, przrode, zwierzeta majacy ciepło w oczkach lubiacy zyc głebiej, nie płyko stąd zamiłowanie do wschodów i zachodów słońca do spacerów, dysput wszelakich;) kocha sanki i narty"_:P zimę i wodę i piasek tylee:)

Gość kolejny piekny dzien
o dobrym sercu inteligentny wrazliwy wierny zaradny uczciwy w miarę przystojny staly w uczuciach

No to wychodzi na to, że jestem Twoim ideałem :D Zwłaszcza jeśli chodzi o punkt 3 i 4 ;) Mój ideał partnera: - inteligentny - kochający zwierzęta - troskliwy - gotowy do poświęceń - towarzyski - bez nałogów Jak oferta matrymonialna :P

Gość cała sobą
piękna stopka;) tez kocham francuskie sentejce;)

Gość on44
Kobieca, kokietka, diablica i anioł w jednej, umiejąca słuchać, rozmawiać, towarzyska, empatyczna, zaskakująca, wierna, inteligentna....etc:)

Gość kjjhhgfdfd
wierny :)

Gość kjjhhgfdfd
uczciwa ,wierna ,zywiolowa,inteligietna :)

Gość cała sobą
Taki co ma za swoj ideał księcia z Małego księcia i miłość, jaką on miał do swej RÓży. Ujmujące;) duszo i cialo:)

ja zanucę... ;)... \"Szukam kogoś, kogoś na stałe, Na wspólny śmiech i żal, Szukam kogoś na życie całe, Na długą drogę w dal, Niechby taki miał parę groszy I w oczach ciepła dość, Niechby wśród ludzi nie był najgorszy, I niechby mnie kochał, kochał jak ja jego, Ech, szukam kogoś, kogoś jasnego, Czy tutaj taki jest? Szukam kogoś, kogoś własnego, Do śmiechu i do łez! Komu rodzić będę weselne dzieci i o kogo drżeć, Komu dom zbuduję, pobielę ściany i rozpalę piec, Przy kim się postarzeję i przed kim nigdy mi nie będzie wstyd, Komu mam dać nadzieję, a zabrać noc i dzień, i świt! \"

Gość cała sobą
a ja ztobą nucę;)