Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotii

może poklika ze mną......

Polecane posty

Gość klik klik klik-i co dalej
no to zaczynaj - damy przodem puszczamy !!! :D dawaj dalej :P !!! :D oczywiście chodzi o 20:36 klik klik klik-i co dalej 20:37 klik klik klik-i co dalej 20:40 klik klik klik-i co dalej dobrze gadasz dawaj dalej maszkaro X:D SM ci się na dekiel rzuciło !!! X:D margotii ==>pijesz do mnie czy do klona ? :O no dodra to przedstaw się i zaczynamy !!! :P :D ślepa od monitora już jesteś ? :O skąd klikasz ? :O nie ale może byc ciekawiej ! :P

Gość ale jaja niemożliwe
chcesz porozmawiać, a zero inwencji z twojej strony!! :D troszke więcej finezji, a powinnaś nawiązać nić porozumienia z sympatycznym panem!! :D

no to zaczynaj - damy przodem puszczamy !!! :D dawaj dalej :P !!! :D oczywiście chodzi o 20:36 klik klik klik-i co dalej 20:37 klik klik klik-i co dalej 20:40 klik klik klik-i co dalej dobrze gadasz dawaj dalej maszkaro X:D SM ci się na dekiel rzuciło !!! X:D margotii ==>pijesz do mnie czy do klona ? :O no dodra to przedstaw się i zaczynamy !!! :P :D ślepa od monitora już jesteś ? :O skąd klikasz ? :O nie ale może byc ciekawiej ! :P . powiadasz wzgórki stare i sterane ale są jaskinie mało spenetrowane?! :P ile świeczek naraz dmuchasz ? :D

no to zaczynaj - damy przodem puszczamy !!! :D dawaj dalej :P !!! :D oczywiście chodzi o 20:36 klik klik klik-i co dalej 20:37 klik klik klik-i co dalej 20:40 klik klik klik-i co dalej dobrze gadasz dawaj dalej maszkaro X:D SM ci się na dekiel rzuciło !!! X:D margotii ==>pijesz do mnie czy do klona ? :O no dodra to przedstaw się i zaczynamy !!! :P :D ślepa od monitora już jesteś ? :O skąd klikasz ? :O nie ale może byc ciekawiej ! :P . powiadasz wzgórki stare i sterane ale są jaskinie mało spenetrowane?! :P ile świeczek naraz dmuchasz ? :D . co siem stało kielczanko ? :O

no to zaczynaj - damy przodem puszczamy !!! :D dawaj dalej :P !!! :D oczywiście chodzi o 20:36 klik klik klik-i co dalej 20:37 klik klik klik-i co dalej 20:40 klik klik klik-i co dalej dobrze gadasz dawaj dalej maszkaro X:D SM ci się na dekiel rzuciło !!! X:D margotii ==>pijesz do mnie czy do klona ? :O no dodra to przedstaw się i zaczynamy !!! :P :D ślepa od monitora już jesteś ? :O skąd klikasz ? :O nie ale może byc ciekawiej ! :P . powiadasz wzgórki stare i sterane ale są jaskinie mało spenetrowane?! :P ile świeczek naraz dmuchasz ? :D . co siem stało kielczanko ? :O . z jądra jąder europy śr-wschodniej !!! 😭 :O

no to zaczynaj - damy przodem puszczamy !!! :D dawaj dalej :P !!! :D oczywiście chodzi o 20:36 klik klik klik-i co dalej 20:37 klik klik klik-i co dalej 20:40 klik klik klik-i co dalej dobrze gadasz dawaj dalej maszkaro X:D SM ci się na dekiel rzuciło !!! X:D margotii ==>pijesz do mnie czy do klona ? :O no dodra to przedstaw się i zaczynamy !!! :P :D ślepa od monitora już jesteś ? :O skąd klikasz ? :O nie ale może byc ciekawiej ! :P . powiadasz wzgórki stare i sterane ale są jaskinie mało spenetrowane?! :P ile świeczek naraz dmuchasz ? :D . co siem stało kielczanko ? :O . z jądra jąder europy śr-wschodniej !!! 😭 :O . czasami lubię się przewietrzyć :classic_cool:

no to zaczynaj - damy przodem puszczamy !!! :D dawaj dalej :P !!! :D oczywiście chodzi o 20:36 klik klik klik-i co dalej 20:37 klik klik klik-i co dalej 20:40 klik klik klik-i co dalej dobrze gadasz dawaj dalej maszkaro X:D SM ci się na dekiel rzuciło !!! X:D margotii ==>pijesz do mnie czy do klona ? :O no dodra to przedstaw się i zaczynamy !!! :P :D ślepa od monitora już jesteś ? :O skąd klikasz ? :O nie ale może byc ciekawiej ! :P . powiadasz wzgórki stare i sterane ale są jaskinie mało spenetrowane?! :P ile świeczek naraz dmuchasz ? :D . co siem stało kielczanko ? :O . z jądra jąder europy śr-wschodniej !!! 😭 :O . czasami lubię się przewietrzyć :classic_cool: no to spa_dam !!! :O 🖐️ :P :D

Gość margotiii
pa....klik klik:)

Gość KORN
Pytałaś się o normalnego faceta więc jestem :P A ty skąd jesteś?

Gość KORN
Jestem normalny gdyż podobnie jak Ty noszę różowe pończoszki, mam piękny kok na głowie oraz niesamowicie dżezi torebeczkę z plastiku.