Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciu

GDZIE MAM SIE SPUSCIC PO STOSUNKU????

Polecane posty

Gość rat
W firankę

Gość gorillman
na włosy

Gość Asia::::::
jak to gdzie ?? w cipkę - tak jest milutko mmmm

Gość bt7v6v6
do wewnątrz. ja bym się obraziła jakby facet to zrobił np. na brzuch. a już w inne miejsce to w ogóle bym stwierdziła, że ma mnie za "szmatę" :(

Gość galanonim
Po co wogóle odpowiadacie temu jeb....u pedałowi? Wal się na ryj.

Gość proponuję sąsiadowi
na wycieraczkę :D,dziewczyna będzie na pewno zadowolona :D

Gość Patykiem pisany
A ja ponawiam pytanie. O ile podczas stosunku raz sie spuszcze to wiadomo ze na kobiete. A co jesli np, bedziemy sie dlugo kochac i wystrzele ze 3, 4 razy ? Gdzie sie mam spuszczac ? Glupie pytanie dla niektorych ale ja nie mam pojecia gdzie. na dywan ?

Gość Mario Brandlo
mysle ze dziewczyny sa wstydliwe dlatego nie potrafia sie przyznac do tego ze widok spermy na ich skorze nawet sie podoba, chłopie chcess z uraczyć fachowością swoja kobiete? Nic prostszego! Gdy zaczniesz dochdozic wpakuj w buzie i tutaj uwaga, docisnij jej glowe maksymalnie, poczujesz jak z podniecenia sie wije, chce odepchnąć bo odjeżdża w orgazmową kraine!! Spusc sie mocno jak możesz i trzymaj jej glowe na siłe tak z 3 minuty jeszcze, zobaczysz ze sama sie aż uspokoi, przeżyje odjazd niczyć 40 dni do okoła świata! polecam!

Gość Mario Brandlo
dziekuje, co jeszcze chcesz wiedziec?

Gość Mario Brandlo
facetami? też chcę posyłać w ograzmową krainę cyt "Gdyby nie mężczyźni kobiet by nie było" - to staro greckie powiedzenie na dobre zadomowiło sie w europejskich domach. Dzięki temu już w Europie zachodniej w latach 80 w domach robiono ołtarzyki wywyzszające mezczyzn by pokazać im ze sa najwazniejsi w domu, czczeni i doceniani. W ołtarzyku znajduja sie rzeczy ów wywyzszanego jego mościa, ii teraz zalezy jaki kraj taki ciuch obyczaj, np holandia to spodnie marchewki, włochy jedwabne gacie; szwecja farba do włosów + ściety zarost itd., i tutaj w Polsce też taklie ołtarzyki są, jednak u populistycznie mentalnej grubie formowanej nowoczesnymi trendami i doceniającej to że męzczyzna jest anjważniejszym stworzeniem w zyciu! Niestety polska jest zacofana, dopiero wchodzą grupy formujące ow docenanie mezczyzn więc kobiety cyt (nie lekajcie sie, oddajcie sie mezczyznie, jego poczynaniom jak i działaniu, nie odmawiajcie, a odmówione bedziecie miały ... przyp. red cytat C Chanel 2009rok) więc odpowiedz masz kochanie zawartą we tych paru prostych wersach wyżej, jak postępować? oddawac sie im i tym co proponuja, poprostu masz sie mu podporzadkowac a złej drogi jie wybierzesz! Jeśli chce jesc, rob zarcie, jesli chce iść na disco, może isc, jeśli chce spać, wyłącz TV, jeśli chce bzykać twoj odbyt i pozniej zostawić wszystko na buzi, zrób tak, on wie co dobre dla Ciebie....

koniku 👄 xxx Mario... no właśnie z tym podporządkowaniem się to u mnie kiepsko... o gotowaniu nie wspomnę :( ale dzięki, przemyślę temat przeżuwając dzisiejszy obiad :classic_cool:

Gość Patykiem pisany
Mario brandlo, nie moralna Powaznie !? kobiecie by sie podobalo jak bym wepchnal jej penosa w ustach i trzymal tak przez 3 minuty ? Niechce mi sie w to wierzyc troche. Mario opisz cos wiecej co jeszcze kobiety lubia !!

poważnie! przytrzymaj ją 10 min i zostanie z Tobą na zawsze. odpłynie i pozostanie w stanie nirwany na wieki wieków :)

Witaj Ujotka ! (nie)normalna niedobroto co masz takiego do roboty że nie masz dla mnie czasu ?

Gość Mario Brandlo
Milość analna w Polsce w bardzo konserwatywnym kraju miłość analna jest traktowana jako cos brudnego, zlego, ba dużo kobiet twierdzi ze odbyt nie jest do bzykania, a mezczyzna ktory chce go kobiecie draznic to pedał i homo (TFU). miłosc analna była juz uprawiana dawno temu, tak dawno ze wasi pradziadkowie nie mieli jeszcze dziadkow w planach. do czego zmierzam? DO tego ze wiekszosc kobiet twierdzi ze to chore i nie idzie nawet na ten temat porozmawiac czy zupelnie podjac jakiekolwiek dyskusje, nawet po zakupie drogich butow i sukienki! Przypomina mi sie taka anegdotka, gdy majac 19 lat zaczalem spotykac 18letnia suke (przesliczna) i na spotkaniu po jakims czasie, gdy moje rece pierwszy raz mogly gladzic rozowa, ogolona cipeczke, zajely sie jej ładnym anusem! Oczywiscie była zdziwiona i zaskoczona, widać ze moj palec który sie wzlizgnal jak w maslo, był powodem jej zakłopotania, dziewczyna nie wiedziała co poczac bym odpuscił tych czynów lubieznych zwiazanych z jej dupskiem.... podczas zrywania doskonale mi to wyedukowala (mimo 4 lat zwiazku), ze ona nie potrafi pojac jak moglem wkladac paluchy w jej słoneczko?? haha, smieszne... dziwna kobieta... tak czy inaczej, rozmowy sa na nie, wiec teraz zddradze mezczyzna jak kobiete namówic, poprosić, jak jej przekazac to że seks analny moze nie musi zaraz byc codziennie, ale chociaz sprobowac i nasycic sie tą jej druga seksowna waziutka dziurka!

Cześć koniku👄 chodż pogłaszczę Cię po łebku:)

Mario posiadasz nieograniczoną wiedzę o potrzebach kobiet.Od dzisiaj jesteś moim mistrzem :classic_cool:

Gość Mario Brandlo
no wiec jak przekonać kobiete? Proste Działamy dla swojego dobra bo wiemy ze ona nie chce nic slyszec na ten temat! Jeszcze przynajmniej wyuzdana podczas seksu nie ma nic przeciwko paluszkowi na odbycie, ale zasciankowosc kraju powoduje ze to marny odsetek tych kobiet wiec najprostszy jak i skuteczny sposob, podczas seksu, anjlepiej gdy ona lezy na plecach a my lizemy jej wagine, zajac palcami łechtaczke, tak ze dotarcie jezykiem w te okolice jest ciezkie i pod pretekstem zaczac jezykiem muskac ja od dolu, czyli blisko anusa, oczywiscie w 99,9% przypadkow kobieta sie odsunie albo glowe skieruje w wyzszy punkt, ale znaczy ze sie jej podoba!!! nic bardziej mylnego, oblizniecie dupy, powoduje w kobiecie wytworzenie sie morofili dodatnich, doplywajacych w okolice punktu G ppowodujacych rozluznienie. Więć kobieta nie dlatego chce ucieknac od waszego dotyku bo jej cos nie gra, tylko szuka miejsca by jeszcze bardziej rozlozyc nogi, by jej odbyt conajmniej pomiescil cala dłoń!! kobiety poprostu sie wstydza to przyznac! Wiec podczas seksu, nie obawiajacie sie ze kutas wyleci z cipki i "przypadkowo" wejdzie w tyłek! Kobieta niby waz wyzwie, bedzie wiła sie niby z bolu ale!! to nie bol, a satysfakcja, miło jej, a zla jest to prawda ale dlatego bo uswiadomiła sobie, ze ona jest jak dziecko nie potrafiła sie przyznac ze chce w tyłek i facet musial zrobic pierwszy ruch! W sytuacji gdy go wyciagnie z tyłka, postarajcie sie o taka poizycje zeby nei mogla sie ruszyc i wtedy znow zdecydowne pchniecie w słoneczko! i jak one bedzie juz spokojnie mozecie pare minut mocno i szybko sie kochac, bedzie jej wspaniale bedzie miała spazmy i orgazmy, bedzie krzyczec, moze wam sie wydawac ze ja boli, ale kobiety lubia satysfakcjoinujacy bol wiec ok moja rada, jak bedzie szybko to polubi i na nastepny raz sama sie wypnie! dbajcie o kobiety swoje i pierwszy anal nie dluzej jak 4 minuty, bo mozesz ja lekko otrzec!!!

Gość Mario Brandlo
pamietajcie, zyczliwosc, bliskosc, delikatnosc i polska kobeta bedzie jadla wam z tzw reki!

Mario tylko czytając jestem w transie ...tak Ty wiesz jak to robić mistrzu:O