Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciu

GDZIE MAM SIE SPUSCIC PO STOSUNKU????

Polecane posty

Gość Mario Brandlo
ujotka urzeka mnie twoja skromnosc, jednak prawda przemawia za moim doglebnym wyksztalceniu dzieki ktoremu znam zycie, znam relacje damsko meskie oraz znam wszystko co w sprawach seksu jest dla was jeszcze nowoscia! jesli masz pytania, mysle ze wygospodaruje chwilke w moim tak drogocennym czasie zeby chociaz Ciebie nakierowac

Gość sasii099
w oko :D

Gość upeeee
upeeee

Gość Mario Brandlo
ujotka, moze raczysz mi dac swojego maila zeby podyskutowac o naprawde waznych rzeczach? by twoje relacje byly spelnieniem

Koniku :) Ty kochasz (nie)normalną i ona Cię kocha,ja Cię mogę miedzy ślepiami podrapać i po zadku poklepać :)

Gość Patykiem pisany
Ty Mario Sciamniasz kutasie. Kobiety wcale nielubia jak sie im trzyma pyte w japie przez 3 minuty.

Mario ,dziękuję ale takich emocji mogłabym nie wytrzymać Koniku👄gdzie zrozumie,co zrozumie? uczucie to rzecz święta

Gość Mario Brandlo
Patykiem pisany, nie znasz zycia, co mam poczac jak twoja niedkoszla miala go 10 sekund, bo odrazu konczyles?

Gość Mario Brandlo
ja sciemniam??? twoja kobieta co miala zrobic jak 10 sekund i konczyles?

Gość Patykiem pisany
To moze opisz profesorze toche bardziej z detalami a nie napisales ze kobieta bedzie sie wila z rozkoszy jak jej zapakuje i bede trzymal 3 minuty. Jak bede dochodzl to mam jej zapakowac w dzioba, spuscic sie i trzymac 3 minuty ? Czy moze trzymac 3 minuty i po tych 3 minuach sie spuscic ?

Gość Mario Brandlo
sluchaj sluszna uwaga jednak gdybys dokaldniej czytal wiedzial bys ze nalezy nie nizej jak 3 minuty, wiec zalecam jeszcze raz by nie bylo nieporozumien! wkladamy do ust, przyciskamy glowe i enericznie ruszamy sie 3 minuty, po tym czasie ozemy zakonczyc, wazne to ze w czasie wytrysku trzymac glowe caly czas, mozna tez by kobiecie bylo milej, by eksplodowala z uniesienia, zatkac nos przez czas lania ejakulatu

koniku czuje, że stałam się Twoim przekleństwem. biedaku, nikt z Tobą nie chce galopować :( wyrzekam się zatem tej naszej miłości w imię Twojego dobra rozumianego jak galopowanie z innymi pannami z Kafe. wiedz jednak, że dalej kocham Cię miłością platoniczną, bo nie było nam dane skosztować innej. 😍

Gość Patykiem pisany
pff no niezla sciema.. prawie dalem sie nabrac hehehehe :) chyba musze znalezc sobie wiarygodniejsze forum, a juz najlepiej jakas lekture :)

Gość jonesowna wielki come back
na pupe, na plecy, na tzytzki, na brzuch, na uda itp itd 🖐️

Gość |Gruby romantyk
do słoika po ogórkach, polecam serdecznie

Gość mutrofuker
Spuść się do własnego mózgu.