Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bucikowa2007

Buty Dee Zee - poprosze o opinie

Polecane posty

Go艣膰 bucikowa2007

Co s膮dzicie o butach DEE ZEE? Ma je mo偶e kt贸ra艣 z Was? Maj膮 sklep internetowy i sprzedaj膮 na allegro, ca艂kiem fajne modele wg mnie ale jak wygl膮daj膮 naprawd臋?! Przymierzam si臋 do kupna "saszek".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie kupowalam tam ale
sadzac po cenach jest to szmelc...i nie ltkyo po cenach, obejrzyj dobrze aukjce...juz nantych ladnych zdjeciach widac niedociagniecia (klej na butach, krzywe szycie)...poza tym omijalabym marki chix - dziewczyny isaly, ze te buty smierdza... jednakze byty czesto ladne, ja bym sie jednak nie zdecydowala na zakup :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie polecam.......
jako艣 odbiega od tej na obrazkach, kolory te偶, a ju偶 na niach wida膰, 偶e nie s膮 to super buty. Saszki s膮 cienkie, brzydkie i bezkszta艂tne, nie tak jak na zdj臋ciach. A jak 艣mierdz膮:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bucikowa2007
Dzi臋ki za opinie :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beeday
nie zgodze sie...w zeszlym roku kupilam tam kozaczki emu-jestem bardzo zadowlona... A jesli chodzi o saszki itd... jak ktos kupuje kozaki za100z艂..to nie ma co oczekiwac chyba ze to skora no nie? wiadomo ze za ta cene material z jakiega sa wykonane jest sztuczny..ale nie do konca rozumiem o co chodzi z tym"smierdzeniem"

Udost臋pnij ten post

bo emu tam to wyjatek, pomine walory estetyczne... :) to oryginalne, dobre jakosciowo buty i kropka. koniec sykusji. reszta to ewidentne "targowki" tyle, ze w fasonach przypominajacych grogie buty...ot tyle. na targu mimo wszytsko troche zapyziale jest, a tu mamy to samo tyle, ze w efektownijszym wydaniu. a ten smrod? hmm...wejdz do jakiegos sklepu, gdzie sprzedaja byty po 30-80zl...w kazdym meiscie sa takie miejsca z tanimi butami, czesto umiejscowione na dworcach etc...wez sobie taki but i powachaj :o to taki cholernie charakterystyczny zapach tworzywa skoropodobnego smieszanego z guma (?), ni wiem jak to okresli...czasami jest delikatny, ale czasami wali po prostu tak, ze szok...czytalam na inncyh tematach, ze wlasnie (szczegolnie, bo epwnie nie tlyko) chix nas tym obdarowuje...i tego smrodu nie da sie pozbyc w zaden sposob :P

Udost臋pnij ten post

mam tez buty ze skory ekologoicznej i zadne tak nie smierdza...kiedys vylam wlasnie w takim skepie z butami, byly sliczne balerinki z lakierkowanej skory po 30...o ile fakt, ze przetrawly by wyjsc kilka znioslabym to ten zapach...no tragedia :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppp
badziewne jak nie iwem co. kupilam w tym roku saszki, koszmar, o wiele gorzej wygladaja niz na aukcji, zdarly sie syzbko i leza w szafie bo nie mam ochoty na nie patrzec. Buty EMU kosztuja prawie 300 zl wiec sie nie dziwie ze sa ok. Ale za 100 zl wole kupic buty na bazarze, tez raczej niezbyt trwale, ale chyba jednak bardziej niz te od dee zee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smokki
nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapaskowana
Nie polecam tego sklepu! Rok temu zamowilam u nich emu, wplacilam pieniadze i czekalam 3 tygodnie. Po 3 tygodniach zadzwonilam do babki, ktora zajmuje sie sprzedaza i pytam, co jest, a ona mi na to, ze przeprasza, ale juz nie ma tych butow. To po cholere wystawia je na aukcji?! Czekalam chyba z 1,5 tygodnia, az raczy odeslac pieniadze, przez ten czas nie odbierala ode mnie telefonow, nie wiedziec czemu. Wczesniej (jak dowiedzialam sie po fakcie) moja znajoma rowniez zamawiala u niej buty. Niebieskie emu, dlugie. Dostala szare i krotkie, po prostu tragedia!! Skoro babka nie wyrabia sie z zamowieniami lub jest nierozgarnieta to wg mnie nie powinna prowadzic takiego interesu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co racja to racja
a te babsko jest wredne na dodatek dostalam buty z calkiem inna ohydna podeszwa a ona mi wpierala ze taka byla w opisie aukcji niedojda :O buty ladne ale tylko na obrazku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Le艣ny_S艂odziaczek
Ja w艂a艣nie poprzedniej nocy zam贸wi艂am sobie buty Emu australia, mam nadziej臋, 偶e wszystko b臋dzie z nimi ok :/ Po waszych komentarzach si臋 boj臋, zw艂aszcza, 偶e kolor b臋dzie nie ten, ale moja siostra te偶 zamawia艂a Emu z tego sklepu i jest zadowolona :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 looloo totoro
A ja kupi艂am tam ju偶 trzy pary i jestem zadowolona.Pierwsze by艂y emu - 艣liczne,super jako艣膰 i kosztowa艂y po przecenie tylko 99z艂,p贸藕niej kupi艂am kozaczki chix podr贸by emu i na pocz膮tku 艣mierdzia艂y,ale po jednym wyj艣ciu wywietrzy艂y si臋 ca艂kowicie.No i trzecie by艂y balerinki gioseppo,r贸wnie偶 ok.Wszystkie buty wygl膮da艂y jak na zdj臋ciach.Innych but贸w cix nie zamawia艂am tam wi臋c nie wiem jak z nimi jest i co to za firma w og贸le,bo w internecie jako艣 nic nie mo偶na znale藕膰.Ale gioseppo ma swoj膮 stron臋 internetow膮 z fajnymi bucikami i nie s膮dz臋 偶eby to by艂 taki szmelc jaki mo偶na na dosta膰 na tych wszystkich dworcach.Ale nie oszukujmy si臋,je艣li chce si臋 mie膰 porz膮dne buty te trzeba za nie da膰 przynajmniej 400 czy 500 z艂otych,jak na przyk艂ad za campery,albo ecco.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana_bell
ja s艂ysza艂am, 偶e obcasy s膮 niestabilne i strasznie wyginaj膮 si臋 do ty艂u podczas chodzenia ... a偶 strach w tym chodzi膰 ... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a_monia
niestety za jako艣膰 trzeba p艂aci膰...ale sama po 2 albo 3 parach przekona艂am si臋, 偶e w wypadku emu nie warto pr贸bowa膰 oszcz臋dzi膰, bo po prostu straci si臋 na ich kiepskiej trwa艂o艣ci...na szcz臋艣cie mo偶na jeszcze trafi膰 na jakie艣 fajne przecenki (np tu: http://www.schaffa.pl/produkt260.html ) i wtedy nawet przed 艣wi臋tami m贸j portfelik jako艣 to prze偶yje :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JS2008
Witam,zam贸wi艂am dzi艣 buty na stronie internetowj dee zee i troche mnie niepokoi fakt i偶 najpierw wp艂ata a potem przesy艂ka czy faktycznie po dokonaniu wp艂aty przesy艂ka jest przes艂ana i jak d艂ugo to trwa?Je艣li kto艣 wie cos na ten temat to prosze o odp z g贸ry dziekuje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosklepniedlamnie
ja osobi艣cie nie jestem zadowolona z zakup贸w buty w rzeczywisto艣ci wygl膮daj膮 na lepsze i 艂adniejsze s膮 kiepskiej jako艣ci i 艣mierdz膮 jak jaka艣 chi艅szczyzna rozmiary do kitu z 2 par kt贸re kupi艂am ani jedna nie pasowa艂a a zamawia艂am na moja d艂ugo艣膰 stopy.Je偶eli jeste艣cie na kupnie but贸w to polecam zwyk艂y sklep zawsze mo偶na but przymierzy膰 i dotkn膮膰.

Udost臋pnij ten post

ja kupilam ostatnio takie a\'la emu na allegro i jestem zadowolona. zastrzegaja sobie wysylke do 5 dni od otrzymania wplaty, a buciki mialam na drugi dzien w domu. dlugosc wkladki zgoda z tym co bylo w opisie, butki ladne i poki co nic sie z nimi zlego nie dzieje ;) i dobry kontakt-szybko odpowiadaja na maile. cenowo tez ok, chociaz faktycznie buty smierdzialy \"chinszczyzna\" jak takie klejone trampki ;)

Udost臋pnij ten post

podswiadomosc niezle dziala-po przeczytaniu tematu, snilo mi sie ze moje buty z deezee sie rozwalily :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kachna Zwiewna Pannica
Obrzydliwe buciory...albo nawet trepy ! G脫WNO jednym s艂owem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okropna obs艂uga
Nie polecam zakup贸w w tym sklepie,zap艂aci艂am za 5 par z g贸ry a w paczce dosta艂am 4 pary,2 z nich by艂y do wymiany na drugi dzie艅 odes艂a艂am je do wymiany ,wszystko trwa艂o miesi膮c zanim pani raczy艂a odes艂a膰 mi pieni膮dze.Nie odpisywa艂a na maile i nie odbiera艂a telefonu. A tak na koniec to buty sa kiepskiej jako艣ci i strasznie 艣mierdz膮.UWA呕AJCIE NA DEE ZEE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE POLECAM
Nie polecam zakup贸w w DEEZEE!!!! Wyda艂am w tym sklepie ponad 800 z艂 i kupi艂am oko艂o 8 par but贸w. Wszystko by艂o ok. a偶 do ostatniej sytuacji. Buty faktycznie 艣mierdz膮, ale wietrzej膮. S膮 jednosezon贸wki, ale i tak kupuj臋 zazwyczaj buty na jeden sezon, wi臋c dla mnie to te偶 nie jest problem. Koszt ich nie jest du偶y wi臋c na jeden sezon ok. Problem si臋 zacz膮艂 przy wymianie ostatniego zakupu. Zakupi艂am kolejne dwie pary but贸w na standardow膮 swoj膮 d艂ugo艣膰 stopy (do tej pory z rozmiarem nie by艂o problem贸w) niestety okaza艂y si臋 za du偶e. Wi臋c pomy艣la艂am spoko wymieni臋 sobie na mniejszy rozmiar. Wys艂a艂am buty do wymiany jednak KTO艢 z firmy DeeZee (poniewa偶 osoby kt贸re odpisuj膮 na maile NIGDY si臋 nie podpisuj膮 z imienia i nazwiska, wi臋c tak naprawd臋 nie wie si臋 z kim si臋 rozmawia)odpisa艂 mi, 偶e buty s膮 chodzone i mi nie wymieni膮. Odpisa艂am stosownego maila, 偶e raczej w za du偶ych butach nie da si臋 chodzi膰 i 偶eby zobaczy膰 czy s膮 dobre MUSZ臉 je przymierzy膰. Nie dosta艂am odpowiedzi na tego maila po czym buty zosta艂y mi odes艂ane, nie przyj臋艂am przesy艂ki. Dosta艂am maila, 偶e MUSZ臉 wp艂aci膰 24 z艂 bo inaczej buty zatrzymaj膮 w magazynie. Na tego maile r贸wnie偶 odpisa艂am – jednak tradycyjnie nikt nie pofatygowa艂 si臋 aby odpisa膰. Pomimo, 偶e firma twierdzi, 偶e na ka偶dego maila odpowiadaj膮 w przeci膮gu 24h. Dosta艂am kolejne powiadomieni o wp艂acie 24 z艂. Nie chodzi mi o pieni膮dze kwota 99 z艂 nie doprowadzi mnie do bankructwa, ale tutaj chodzi o fakt – JAK FIRMA DEEZEE TRAKTUJE STA艁YCH KLIENT脫W. Na razie sprawa jest w toku.... Nie polecam – buty si臋 rozlec膮 po 2 mc, a jak wyst膮pi jaki艣 problem nie zostanie on rozwi膮zany!!!

Udost臋pnij ten post

Ja r贸wnie偶 gor膮co odradzam zakupy w DEE ZEE! Zam贸wi艂am tam sanda艂y, ju偶 pomijam fakt 偶e w paczce otrzyma艂am dwa prawe buty. Dziwi mnie 偶e DEE ZEE nie sprawdzaj膮 co wysy艂a si臋 klientowi. Zadzwoni艂am do firmy, 偶eby poinformowa膰 o tym co si臋 sta艂o i poprosi艂am aby przys艂ano mi dobre obuwie. Okaza艂o si臋 jednak 偶e nie maj膮 ju偶 na magazynie tego modelu, gdy偶 ja zam贸wi艂am ostatni膮 par臋 tych but贸w. Oznacza艂oby to w takim razie 偶e kto艣 otrzyma艂 dwa lewe buty. Mniejsza z tym, zdecydowa艂am si臋 na zwrot felernego obuwia. Pani z kt贸r膮 rozmawia艂am powiedzia艂a 偶e nie ma najmniejszego problemu- 偶e trzeba tylko wype艂ni膰 odpowiedni formularz na ich stronie, wys艂a膰 go na ich adres mailowy, a nast臋pnie wys艂a膰 paczk臋 z butami i jak tylko j膮 odbior膮 na moje konto wp艂yn膮 pieni膮dze. Tak te偶 zrobi艂am- na pocz膮tku czerwca nada艂am przesy艂k臋. Pomimo ze dzia艂 zwrot贸w i reklamacji jest w moim rodzinnym mie艣cie liczy艂am si臋 z tym 偶e paczka mo偶e i艣膰 do DEE ZEE d艂uzej niz zwykle, a to za spraw膮 strajku na poczcie. Jest juz jednak sierpie艅 a ja dalej nie otrzyma艂am zwrotu pieniedzy. Na pocz膮tku sierpnia napisa艂am maila do DEE ZEE z pytaniem co si臋 sta艂o 偶e nie otrzyma艂am jeszcze zwrotu kwoty. Wyja艣ni艂am 偶e wys艂a艂am do nich formularz zwortu i paczk臋 w czerwcu. Otrzyma艂am odpowied藕 偶e 偶adna paczka do nich nie dotar艂a, i 偶e reklamowane obuwie jest przez nich systematycznie odbierane a reklamacje rzetelnie i sprawnie za艂atwiane. Zosta艂am te偶 poproszona o numer paczki, dat臋 wys艂ania i adres na jaki j膮 wys艂a艂am. Tak te偶 uczyni艂am. Z odpowiedzi na mojego kolejnego maila dowiedzia艂am si臋 偶e nigdy nie otrzymali ode mnie but贸w, bo gdyby tak by艂o na pewno reklamacja zosta艂aby natychmiast rozpatrzona. Zadzwoni艂am wi臋c na poczt臋 aby si臋 dowiedzie膰, czemu sa takie op贸藕nienia w dostarczaniu przesy艂ek i czy mo偶e moja paczka przypadkiem gdzie艣 nie zagin臋艂a. Pani z odpowiedniego oddzia艂u zajmuj膮cego si臋 obs艂ug膮 ulicy na kt贸rej znajduje si臋 dzia艂 zwrot贸w i reklamacji DEE ZEE us艂yszawszy o zaistnia艂ej sytuacji uprzejmie mnie poinformowa艂a 偶e przesy艂ki z obuwiem nie s膮 w og贸le odbierane przez DEE ZEE i le偶膮 na poczcie. Opisa艂am ca艂膮 t膮 sytuacj臋, nie dlatego 偶e tak strasznie zale偶y mi na pieni膮dzach, bo buty w DEE ZEE nie nale偶膮 ani do tych 艣wietniej jako艣ci i s膮 stosunkowo tanie, ale dlatego 偶e firma kt贸ra je sprzedaje poprzez takie zachowanie wobec klienta daje tylko dow贸d na to 偶e nie ma zielonego poj臋cia o rzetelno艣ci, jest niekompetentna i wog贸le nie szanuje swoich klient贸w.

Udost臋pnij ten post

A ja zamawia艂am tam emu po cenie wyprzeda偶y. Bardzo szybko przyjecha艂y, na drugi dzien po otrzymaniu maila z wiadomo艣ci膮 o zaksi臋gowaniu wp艂aty. Ja zamawia艂am w sklepie internetowym a nie od nich na allegro. Emu jeszcze czekaja na wyjscie na dw贸r ale sa ok, nie maja zadnych uchybie艅 i sa bardzo 艂adne takie same jak na zdj臋ciu. Nie wiem jak z reszta but贸w ale te sa ok. Wiecej nie zamawia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiaaaaa
no w艂a艣nie ja zam贸wi艂am sobie balerinki firmy CHIX i s膮 straszne ;) na zdj臋ciach wygl膮da艂y bardzo fajnie, jednak sk贸rka jest tam tak cie艅ka, 偶e wida膰 ka偶dy palec stopy i w og贸le bardzo stop臋 pogrubiaj膮.. Opr贸cz tego s膮 strasznie niewygodne i rzeczywi艣cie nie艂adnie pachn膮... Dzie艅 po otrzymaniu p贸艂 domu 艣mierdzia艂o nimi ;/ znowu moja kole偶anka zamawia艂a tam emu i jest bardzo zadowolona ;) tak偶e r贸偶nie to bywa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiaczek1301
ja jestem zadowolona z butow ktore zakupilam u deezee.robie zakupy w ich sklepie internetowym,paczki otrzymuje bardzo szybko.jak mi sie jakies buty nie podobaja to odsylam i nie ma zadnego problemu ze zwrotem,pieniazki otrzymuje szybko na konto.co do butow to wygladja jak na zdjeciach i sa wygodne,numeracja jest ok.jedne kozaki mi sie nie podobaly,gorzej wygladaly w rzeczywistosci ale odeslalam i nie bylo zadnego problemu

Udost臋pnij ten post

zamawialam saszki u deezee. przesy艂ka dotar艂a bardzo szybko. buty tez sa 艂adne, chociaz raczej na zime bez sniegu bo sa tylko delikatnie ocieplane. rozmiarowka standardowa, nosze 26-37 i 37 bylo na mnie w sam raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mafa
Pani gosiaczek co艣 za bardzo reklamuje firme dee zee a feeeeeeee takie podszywanie sie pod klienta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikolina554
hmmm.. ja zamawia艂am tam jakie艣 hah mo偶e 2 lata temu moje pierwsze emu.. kupowa艂am na allegro -deezee wystawia r贸wnie偶 tam aukcje. Kupi艂am rozmiar 40 po czym bez problemu wymieni艂am na 38.. nie wiem jak jest teraz ale w艂a艣nie przymierzam si臋 do zakupu sanda艂ek na 12 cm szpilce. tylko je艣li obcasy sie "wyginaj膮" ? to jak w tym chodzi膰 :|

Udost臋pnij ten post

Ja zamawialam rok temu buty na zime,zaplacilam ok 80z艂 i byly okej:) Mialy cieniutka podeszwe ktora po zimie troche sie odkleila ale poszlam szewca i git :) Wygodne i niesmierdzace o dziwo :) Tydzien temu zamowilam biale tenisowki za 29z艂 sa ladne, nie widac zadnych uchybien,wygodnie sie chodzi.Poki co przezyly jeden spacer i nie smierdza ;) Jesli okazaloby sie jednak,ze ta nieprzyjemna wada sie uwydatni to zawsze mozna kupi膰 jakis spray z sholla,niwelujacy takie zapachy:) Poza tym moj facet kupil buty,porz膮dnej firmy za 200z艂 i co? tez byly je \"czu膰\"...a nie ma zadnych problemow ze stopami.Kupil spray i bylo okej. Ja wiec zdecydowanie polecam deezee,szybko ksieguja kase,wysylka tez szybko przyszla :)

Udost臋pnij ten post