Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dawnaaaa forumowiczkaaaa

mam bzika na punkcie wygladu

Polecane posty

馃槨

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w sensie
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Mam 155 cm wzrostu i wa偶臋 87 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty beznadziejna
weno juz sie poloz spac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jate偶jate偶
aha a ja 164cm/52 kg i mam bzika i chce schudn膮膰 a mi nie wychodzi

Udost臋pnij ten post

w sensie ze jestem ciagle namaksa wkurwiona szukam kosmetyk贸w z idealnymi recenzjami odpowiednich do mojej sk贸ry, czytam na r贸znych foarach a takze wypowiedzi specjallsut贸w na temat r贸znych zabieg贸w a nie mam na nic kasy i ca艂y czas jestm nieidealna gen贸w nie da rady zmienic i nie czuje wolna

Udost臋pnij ten post

a moja wage iwzrost poda艂 podszyw :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w sensie
podszyw ma to do siebie, widac niezmiennie poprawia sobie w ten sposob nastroj :) to zacznij malymi kroczkami, nie wszystko naraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w sensie
no i zmien myslenie o sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehkegabxdecqlt4c9237 tr
a ja 170 i 76kg ;/ masakra

Udost臋pnij ten post

mam cere sk艂onna do tradziku teraz biore izo i jest nawet ok nienawidze gdy ktos dotyka mojej twarzy mam ochote go waln膮c :O

Udost臋pnij ten post

a kluczem do sukcesu jest w艂asnie iedalna cera nie ma brzydkiej osoby z ladna cera :O

Udost臋pnij ten post

no to kurwa hujowo tak jak ja bo moge sei za艂o偶yc ze po odstawieniu wszystko wr贸ci:/ kurwa z taka cera co byc nie robi艂 i tak bedzie 偶le mam dla Ciebie propozycje ale dwa pierwsze pytania: ile masz lat? jestes facet czy baba ?

Udost臋pnij ten post

jestes czy Cie nie ma bo ide spac

Udost臋pnij ten post

podejrzewam ze ci juz wszystko zwisa chyba ze Twoj ucieczka posz艂a w innym kierunku niz moja :O tak wiec proponuje sie spotkac obmyslic plan jak sko艂owac kase i miec wszystko i wszystkich w dupie a takze setki nieprawdziwyych i nieszczerych znajomych co TY na to ? :)

Udost臋pnij ten post

ja juz musze ko艅czyc ale jakby co to sie spotkamy jutro na tym topiku badz i pisz a njalepij dodaj to "moich temt贸w " pa

Udost臋pnij ten post

moge sie do was dolaczyc:P jestem mala :Di to naprawde mala nie tak jak dziewczyny pisza ktore maja ok 160 bo ja mam 154:D problemow z cera nie mam z fugura tez nie ale cierpie na zakupoholizm:o i mam swira na punkcie tego co mam na sobie:onormalnie swiruje:o teraz wlasnie staram sobie wybic z glowy 2 pary butow :(buuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 apetitaaaa
dziewczyny to moze poradzicie cos na cienkie rzadkie wlosy.... kiedys mialam mocne grube a teraz?? farbowalam moze za czesto (chociaz u fryzjera wiec teoretycznie dobrymi farnami) bo odrostow nie znosze i bez polysku wlosow tez nie znosze... wiec zaczely wypadac i teraz jest ich przerazjaco malo - co robic????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 apetitaaaa
oj z zakupami to tez tak mam :) mam nawet pare ciuchow ktorych nigdy nei ubralam ... a niektore rzeczy po paru razach juz tylko jako stroj domowy

Udost臋pnij ten post

no wlasnie:( najlepiejs ie czlowiek czje w nowej rzeczy albo poprostu po kilku tyfgodniach znajduje nowa :o a ta sara rzucam w kat:o a najgorsze jest to ze zawsze podobaja mis ie rzeczy ktore kosztuja majatek:o i chozbym nie wiem ile miala ciuchow to i tak nigdy nie bede w pelni zadowolona ze swojego wygladu:o ja naprawde powinnam sie leczyc:o a teraz pomozcie mi wybic z glowy te kozaki:( bo sie zrujnuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 apetitaaaa
nie pierdol nie twoj topic to mi nie dyktuj co mam pisac i gdzie

Udost臋pnij ten post

no mam nadzieje ze beda przeceny ale na kozaki:o? watpie:(i jeszcze w tym sklepie a znajac zycie to akurat tych nie przecenia馃槶:D:D:D:Dzazdroszcze Ci ze zaczynasz prace ja jestem wtrakcie jej poszukiwania:o

Udost臋pnij ten post