Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wyglada zycie

mam wszystko w dupie, powyzej uszow, po dziurki w nosie....

Polecane posty

Gość tak wyglada zycie

a jednak powiedzenie "umiesz liczyc, licz na siebie" nie myli sie i to wcale... zawsze to ja pocieszam, sluze pomoca, dobra rada...ale sa momemnty takie jak i dzisiaj (samoistny dolek) kiedy chciala bym sie wyplakac komus w ramie, uslyszec "wsyztsko bedzie dobrze, nie mart sie" i za przeproszeniem wielkie gowno...jak zwykle jak potrzebuje kogos to nikogo nie ma i wszyscy umywaja rece! jak tu nie stac sie egoistta jak w momemcie kiedy lazisz caly dzien przygnebiona nikt nawet tego nie zauwaza... traktuja cie wtedy jak powietrze i chyba nawet boja sie zadac pytanie czy wsyztsko gra bo przypadkiem jesczez musieli by cos powiedziec!!!

Gość a jeśli
:)

Gość tak wyglada zycie
nie ma jesli, zawsze tak jest!!!

Spoko... Ja parę dni temu miałam identyczną sytuację... Żal, po prostu żaaal... :o \"Umiesz liczyć? Licz na siebie... Twoje szczęście innych jebie...\" 🖐️

Gość tak wyglada zycie
na codzien usmiechnieta, przekazujaca pozytywna energie...ale mam tez gorsze dni - chcociaz od jednej osoby chciala bym troche ciepla, troche zrozumienia....jak sie sama z tym nie uporam to i tak nikt tego nie zauwazy

Gość ja tez tak mialam
a jak oczekiwalam tylko wysluchania i dobrego slowa bliska osoba mi powiedziala, "a co to moja wina ze twoje zycie sie nie uklada?!, to nie moj problem"kurwa a jak mu nie wychodzilo cos to zawsze po glowce glaskalam.........licz tylko na siebie,....od kilku dni przed snem to powtarzam az wbije mi sie do glupiego lba!!!!!!!1

noo ja wlasnie dzisiaj sie o to poklocilam z moim niby najlepszym kumplem.. a tak naprawde zasranym egoista :o ktory wuielbial byc pocieszany ale mna tak naprawde s ie nie interesowal:o mam go dosc:o mam dosc takich ludzi:o

Gość ja tez tak mialam
mnie nie wysluchal moj partner..........kolega to pol biedy....i jak z takim spedzic zycie....ale ja mu pokaze........poczekam jak przyjdzie wieczorem do lozka ktoregos dnia sie wyzalic to tez mu swoje powiem........i od dzis radze wam tak samo jak ja wbijac" licz na siebie. licz na siebie" wkocnu w tych glowkach to zostanie............wrrrrr

Gość atlantyda600
ja mam dziewczyny identycznie, jak ktos chce uslyszec super slowa pocieszenia to sypie jak z rekawa a jak ja mam dola to moje kolezanki maja to w dupie i uwazaja ze przesadzam ALE JAK UMIESZ LICZYC TO LICZ NA SIEBIE ! Zbuntowalam sie i jak slysze ze ktos zaczyna marudzic to mowi mu - eeee tam nie gledz i wiecie co super sie z tym czuje:) wiem ze moze teraz jestem podla, ale takie jest zycie pozdrawiam!

złamiesz się tak jak ja do póki nie zrozumiałem że można liczyć tylko na siebie też było ciężko teraz jest łatwiej ale nie wieżę już w nic