Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jinia

Pomocy!!! SunFlower- mój błąd czy reklamować?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, piszę na tym forum po raz pierwszy i pilnie potrzebuję pomocy. Przedłużam paznokcie metodą żelową od 2 lat. Do tej pory stosowałam żele IBD -rewelacja. Ze względu na pozytywne opinie i cenę postan. zastosować żele Sunflower. Wczoraj pierwszy test żeli na moich pazyrkach i co się okazuje:po wszystkich czynnościach jak odtłuszczanie itp.: nakładam malutko primera bezkwasowego SF na naturalny paznokieć, nakładam żel bonder +budujący 2w1 ,lampa 3minuty nie odtłuszczam i nakładam żel kamuflaż róż , lampa 3min., odtłuszczam modeluję pilnikiem i co widze? Wszystko mi odchodzi z paznokcia jak wosk świecy. MASAKRA. Próbuje drugi raz tylko że bez primera-i znowu to samo- odchodzi. Myślę- zła lampa, złe tipsy. Nakładam więc od początku bonder IBD, lampa, następnie builder Clear IBD, lampa- i wszystko ładnie trzyma. Na to nałożyłam kryształek z SF i już mam wrażenie że wszystko odpryśnie. Na razie trzyma ale myślę że nie długo. Dziewczyny ratujcie bo nie wiem co dalej, szkoda mi tej kaski. A już nie wiem czy to moja wina czy trzeba reklamowac. Dzięki serdeczne za wszelką pomoc.