Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliweczka-krakow

PRZECZYTAJCIE!!!!

Polecane posty

Gość oliweczka-krakow

Czesc dziewczyny mam bardzo trudna sytuacjie rodzinna.Po pierwsze sama wychowuje syna i coreczke.Moj maz mnie zostawil gdy bylam w ciazy z Ksawierkiem.Jakos to przezylam.... A teraz zbliza sie zima i nie mam kompletnie nic na moje dzieci...żadnych ubranek..czapek...Pewnie zaraz sie zapytacie skad mam na internet...ale ja go nie mam....Pisze od bratowej bo narazie u niej mieszkamy,zabieraja nas na zime do siebie zebysmy nie marzli,bo mieszkamy w domku dzialkowym...Nie prosze o pieniadze ale o ciuch srodki czystosci,pampersy....Wszystkim ktorzy pomoga bardzo bardzo dziekuje......

napisz w jakim wieku sa dzieci i jaki rozmiary ubran nosza i co to za miasto bo trzeba wliczyc przesylke

napisz w jakim wieku sa dzieci i podaj jakies namiary na siebie. Moze byc nawet mail.... wtedy bedzie latwiej cos skombinowac dla was...

Gość oliweczka-krakow
Oliweczka ma 2 latka a Ksawierek 7 miesiecy.Mieszkam w Krakowie w lato moze nie w centrum Krakowa ale na obrzezach.A teraz jestem u bratowe w Nowinach.

Oliweczka jak chcesz ciuchy to mozemy sie umówic ... chyba ze chcesz wpasc do mnie i sobie cos powybierac, mam rozne ubranka za piekne nie sa ale ... sama zobaczysz...

Jezeli ma 7 miesiecy to ja moge zaoferować kombinezon zimowy,z 2 pary spodni i ciepły polar.ja mam córke wiec wiekrzość rzeczy ma różowych.Ale kilka tez unisex

Gość oliweczka-krakow
Kombinezon teraz na zime napewno sie przyda

Gość ratujcie
A tak z ciekawości,dlaczego wszystkie potrzebujace piszą pod pomarańczowym nickiem?

Gość no tak....
a ty byłabyś szcześliwa,że musisz o pomoc prosić obcych ludzi???????????????????????nie upokarzaj kogoś jeszcze bardziej...........,bo sama kiedyś możesz prosić

Gość oliweczka-krakow
Podaj numer gg i ja do ciebie napisze

Gość kiedy drugie
JESLI CHCESZ TO JA MOGE DAC CI COS PO MOJEJ CORE...MASZ CHODZIK? JAKIES ZABAWKI CI NIE SA POTRZEBNE?

mam ubranka dla 2-3 letniej dziewczynki ale jestem z Lublina więc musiałabyś zapłacic za przesyłkę,mogę zrobic zdjęcia i Ci wysłać,jeżeli byłabyś zainteresowana to napisz okocim68@tlen.pl myślę,że byłoby kilka ubrań na wiosnę i lato

Gość POMOZECIE

ja mieszkam kolo Nowin :) jesli piszemy o Nowinach w Swietokrzyskim moge ci jakies rzeczy spakowac i przywiezc , mozemy sie umówic tylko sie odezwij

autorko czemu sie nie odzywasz moze nas wkrecasz :) bo jakby ci zalezało to bys sie odezwala

Gość oliweczka-krakow
Tak chodzi mi o nowiny w swiatokszyskim... Sory ze sie nie odzywam ale jestem uzalezniona od bratowej ona pracuje na kompie

Gość oliweczka-krakow
gabi podaj mi swoje gg!

Gość I am TNT
buuuuuuuuuu

Ja mieszkam kolo Nowin :) poszperam w ubrankach i cos znajde a napisz mi , gdzie mieszka twoja bratowa na osiedlu , gdzies kolo basenu czy w domkach w Nowinach aaaaaa , i napisz w jakim wieku sa dzieci to moze wykombinuje cos od kolezanek

no wlasnie , gdzie jest autorka topiku ja mieszkam kolo niej i moge jej jakos pomoc , a ona sie nie odzywa postawilam juz na nogi moją kolezankę , ktora juz mi miala naszykowac ubranka :) a gdzie jest nasza autorka

Gość pewnie nie ma dostepu do kompa

Gość OLIWKA-KRAKOW
GABI PODAJ MI SWOJE GG