Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała24miki

no dobra, mam tego dość, poradzcie mi jak to skonczyc, prosze

Polecane posty

Gość mała24miki

Była mojego faceta przyczepiła się do niego jak nie wiem co. Nie chodzi o to, bym była zazdrosna-bo z pewnością nie zagraża mi ta dziewczyna, ale o to chodzi, że ona jest niezrównoważona emocjonalnie. Jak byli razem (jakieś pół roku) to okazało się, że jest nienormalna (wybaccie, ze tak prosto z mostu ale nie chce mi sie bawic w grzeczne okreslenia tego przypadku). Ciagle mu robila awantury, grozila jak ja chcial zostawic, ze sie zabije, udawala ze trafila do szpitala z podcietymi zylami-wysylala smsy,ze lezy w szpitalu itp, wyzywala go od roznych.. (same wulgaryzmy)- tylko dlatego,ze np byl w pracy i nie mogl z nia porozmawiac na gg w tym czasie, byla zazdrosna ale wrecz paranoidalnie. No ale wkoncu ostatecznie ja zostawil, pol roku pozniej poznal mnie. Jestesmy juz ze soba ponad dwa lata a ona ciagle mu partaczy nastroj np przez maile w ktorych wymusza jego nr telefonu, a jak jej odpisuje,ze nie da no to oczywiscie mu pisze jaki to jest wredny itp. Albo na gg jak siedzi w pracy i pracuje to ona do niego pisze-jak on ja zablokuje to ona z nowego nru i tak wkolko i wkolko i on nie moze pracowac. Wciaz go obraza (przez net bo nie ma z nim kontaktu na zywo), wyzywa i takie tam. Mam juz tego dosc, szkoda mi go! jak mam sie jej pozbyc? On nie moze zmienic adresu mail bo ma firme i tam mu przychodza wszystkie wazne maile, poz tym ona ma tel do domu jego rodzicow. Nie wiem jak mu pomoc i jak sie jej pozbyc. Mam dosc, ze jakas kobieta, ktora nie dosc, ze wpedzala go kiedys w permanentny stres to teraz jeszcze ciagle mu dowala i go meczy. Co ja mam z nia zrobic??

Gość mała24miki
hmm? jade na zakupy, jak wroce to mam nadzieje,ze ktos mi doradzi jak sie pozbyc tej natretnej wariatki pozdrawiam

Gość do autorki .....
niech zglosi na policji , ze tamta go przesladuje ....

Gość aaaaaaaasgrrtyr
GG można wyłączyć w pracy

numer gg i numer telefonu to chyba radę zmienić..a jak nie da rady, to raczej nie chce i tyle. poza tym od problemów z nękaniem kogoś to jest policja...ale pewnie on stwierdzi, że ona taka jest biedna, niezrównoważona i co jej będzie robić klopoty... echhhh...faceci...

Gość totylkoja33
jejku przeciez to takie proste, wystarczy zmienic nr gadu, poczty, telefonu i po sprawie :/ i nie odpisywac na maile ze jej nie da nr telefonu bo po co :| twoj facet dziwnie postepuje....moze mu sie to podoba? ja nie wiem jak od 2 lat nie mozna bylo wpasc na pomysl zeby nr gadu zmienic

Gość mala23miki
jeny, on ma firme swiadczaca uslugi informatyczne, myslicie,ze zmiana numerow i maili to takie proste w tej sytuacji tak?