Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

CIAZA,OBJAWY CIAZY. CZY JESTEM W CIAZY?CZY TO CIAZA?Wyszukiwarka=20 tys tematow

Polecane posty

WZNOWIENIE : Zanim założysz kolejny temat zadaj sobie troche trudu i zajrzyj do wyszukiwarki na Forum Kafeterii . Znajdziesz tam \" tysiace odpowiedzi \" na nurtujace cie pytanie \" Czy jestes w ciąży \". Nie zameczaj innych uzytkownikow pytaniami na ktore odpowiedz zna tylko lekarz . Wszystkie NOWE topiki o podobnych wątkach beda przenoszone automatycznie w jedno miejsce tak aby nie zasmiecać forum . Pozdrawiam

/łaczenie tematow/ Temat: ???CIAZA 11:00 KASIATKO1983 OKRES DOSTALAM 7 LISTOPADA, CYKLE MAM 26 DNIOWE DNI PLODNE WYPADALO ZE SA OD 15-23 LISTOPADA..WSPOLZYLAM Z MEZEM BEZ ZABEZPIECZENIA 13 I 14 I 22 LISTOPADA OD KILKU DNI POBOLEWA MNIE PODBRZUSZE I MAM WZDECIA..CO MNIE DZIWIE ZE MAM WZDECIA PIERSI NIEKONIECZNIE TYLKO CZASAMI COS MNIE ZASWEDZI..I LEDZWIA MNIE BOLA TAK DZIEWNIE A DZIS CALY PORANEK CZUJE PODBRZUSZE...TAKIE DELIKATNE KLUCIA....CO TO ZNACZY? MOZLIWA CIAZA? 11:03 natka900 usuń zaraz po zapłodnieniu nie ma sie objawów ciązy!wzdęcia nie mówią o ciązy!!!! jak nie jestes pewna po prostu zrób test albo idz do lekarza Xavuś ur. 2 kwietnia 2007 godz 16.15 waga 3100,dł 54 cm KOCHAM CIE SKARBIE! 4.10.07 pierwsze dwa ząbki 7.11.07 raczkuje 9.11.07 siedzi http://www.bobasy.pl/xavierek 11:14 KASIATKO1983 usuń ZGADZAM SIE ALE CZY MOGE CZUC ZAGNIEZDZANIE SIE JAJECZKA...WKONCU NIE KLUJE MNIE TAK CO M-C? 11:14 linea usuń Tak, to ciąża, ja miałam już wzdęcia tydzień przed zapłodnieniem 11:19 Mini55 usuń zagniezdzanie jajeczka jest okolo 5-6 dni od owolacji czyli jeszcze nie powinnas nicc odczuwac (owolacje prawdopodobnie mialas okolo 19) ale jest duze prawdopodobienstwo ze jestes juz w ciązy Wnioskuje to nie z objawow ale z tego ze kochalas sie w dni potencjalnie plodne ...Powodzenia http://dziecko.haczewski.pl/suwaczek/2007/8/ 12/34.png http://www.szipszop.pl/tickers/21858.gif http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/780ab458 eb82cf13.html 11:26 canberra usuń idź do ginekologa lub zrób chociaż test - my naprawdę nie siedzimy w twojej macicy Nie wiem dokładnie, na czym to polega, to chyba jakaś tajemna moc pajęczyny www, że Niektórym Kafeteria działa zawsze a Google nigdy 11:29 KASIATKO1983 usuń no ja wiem..ale nie fajnie sie pocieszyc mysla czy cos?bardzo bym chciala...poczekam na okres 4 grudnia...nie chce sobie zludzen narazie zabijac...pociesze sie chociaz ta koncpecja...ale kto wie...coz...poczekamy zobaczymy

Gość KASIATKO1983
w moim wypadku zaszla pomylka i przez pomylke napisalam 2 topic w urodzie dlatego potem go przenioslam..uwazam ze to jest publiczne linczowanie...wiele osob tak tu robilo a ty dalas mnie za przyklad a jestem tu dopiero 2 raz....poza tym....co ty moderator jestes?moj blad wiecej tego nie zrobie ale nie zycze sobie takich zachowan...

kasiatko > Nie dalam ciebie za przyklad tylko od dzis wznowilam TEMAT . I nie jest to linczowanie uzytkownikow tylko porzadkowanie FORUM dla wspólnego dobra . A pozatym fakt > jestem moderatorem :) Pozdrawiam

Gość /łączenie tematów//
Temat: ciąża + dni plodne 19:11 martynka1983 Czy to możliwe abym mogła zajśc w ciążę..mialam okres 7 listopada...cykle 26 dniowe mam wiec wypada mi abym miala dni plodne miedzy 15 a 23 listopada..kochalam sie 13,14 i 22 bez zabezpieczenia ..calkowity seks...100% skonczyl w srodku...ale mam pytanie czy mam szanse na dziecko?bardzo bym chciala... 19:15 ferry praktycznie w każdym dniu cyklu kobieta masz szanse, nawet podczas okresu (przy krótkich cyklach) nikt ci teraz tego nie przepowie, bo jak?

Temat: hej mam pytanie 16:57 hej.mam pytanie. dzis mam 23dc. owulke mialam w 13dc czyli minelo dzis 10 dni.w 17i 19 dc mialam silne bole pdbrzusza i plecow (na dole) bol taki jak na@ ale zdecydowanie silniejszy.dzis zas dostalam jakies mdlusci i drazni mnie zapach dymu tytoniowego.czy to moze byc ciaza.czy bhcg mogla by juz ja wykryc? jakie macie zdanie na ten temat? 16:58 ciesz sie bo...... usuń Tak jestes w ciazy! 16:58 za szybko na usuń mdlosci! wmawiasz sobie 17:05 hej.mam pytanie. usuń mozliwe ze mdlosci sobie wmawiam .wcale nie przecze ale dziwi mnie ze ten dym mi przeszkadza no ale ok naprawde nie wiecie czy beta wyjdzie po 10 dniach od owulacji? 17:07 za szybko na usuń hmmm chyba to za wczesnie na bete. Poszukaj w google!! Mi sie wydaje, ze za szybko na jakies objawy, czy wstret do np dymu papierosowego 17:08 misiaczkowa usuń Mi wyszedł pozytywny test po 11 dniach od owulacji To i beta powinna coś wykazać Lideczka 13.01.2007 2850 g i 54 cm http://foto.onet.pl/1hy2u "Zanim zostałaś poczęta, pragnęłam Cię, zanim się urodziłaś, kochałam Cię, zanim minęła pierwsza godzina Twojego życia, byłam gotowa za Ciebie umrzeć...To jest CUD ŻYCIA." 17:10 za szybko na usuń próby ciążowe najlepiej robić po spodziewanym terminie miesiączki-wtedy wychodzą wiarygodnie i nie są przyczyną niepotrzebnego zamieszania. _________________ Dr n.med. Przemysław BINKIEWICZ 17:11 hej.mam pytanie. usuń dzieki dziewczyny poszukam czegos w google.podobno test z krwi jest wiarygodny. no ale ok zobaczymy jutro! jeszcze raz dzieki!

Gość boza podszewka
mnie tez potwornie wkurwia, ze co drugi temat to 'czy jestem w ciazy?' A skad my to, do cholery, mamy wiedziec ? Policzyc se mozna samemu, jakie to dni, a jak sie nie umie, to pogrzebac - tu w starych topikach albo w googlach. A i tak trzeba albo mozna 1.zrobic test z sikow 2.test z krwi 3.pojsc do lekarza

/laczenie/ Temat: czy jestem w ciazy? 18:29 Maniusia90 mam problem..ostatnio kochalam sie z chlopakiem 03.11 a okres dostalam 07.11.. ale teraz jak powinnam juz miec 07(chyba) to nie mam az do dzisiaj;( bylam u ginekologa ale powiedziala ze narazie nic tam nie czuje zeby bylo..kazala mi zrobic badania BHC czy jakos tak zebym miala 100% pewnosci bardzo sie denerwuje moglam zajsc;(? 18:30 ferry usuń 90.129.77.89 beta HCG, a w ciążę można teoretycznie zajść w każdy dzień cyklu. 18:32 Maniusia90 usuń no tak ale skoro mialam to czemu az tyle mi sie spoznia..nigdy tak nie mialam;( 18:32 Lady Em usuń oczywiście że mogłaś dałam radę... 18:33 Maniusia90 usuń no ale ginekolog mnie badala... 18:35 Dlaczego...... usuń mogla zajsc? Przed okresem to przeciez niby najbardziej bezpieczny czas. 18:36 ale usg moze pokazac usuń zarodek dopiero kolo 6 tygodnia, bo jest za malutki wczesniej na wykrycie. Tylko czasem sie udaje wczesniej 18:36 Maniusia90 usuń no wlasnie..ale co z tym okresem..hmm..nie odchudzam sie ani nie bylam chora nie wiem... 18:36 nauzykaa usuń a co z zabezpieczeniem ? jeśli nic, to dlaczego się nie zabezpieczacie ? nemo me impune lacessit 18:37 Maniusia90 usuń nie zalamujcie mnie;((( 18:38 Maniusia90 usuń no jakos tak wyszlo..ale nie byl w srodku jak wytrysnal...a tak wogole to przeciez mialam okres 18:39 ferry usuń No taka prawda: można zajść w każdy momencie cyklu, nawet w te niby "bezpieczne" dni. Nie tragizuj teraz, tylko zrób test "sikany" od razu (chyba, że robiłaś), a jak najszybciej z krwi, czyli betę. 18:39 nauzykaa usuń no tak, najlepiej powiedzieć że nie jesteś nemo me impune lacessit 18:40 nauzykaa usuń ferry ma rację a na przyszłość zabezpieczenie albo celibat. nemo me impune lacessit 18:43 Maniusia90 usuń no tak...wlasnie moj chlopak ma mi dac...bo tamten stosunek byl z innym..a ten co jest teraz sie martwi i powiedzial ze zaplaci..ginekolog odradzala mi te sikane...bo nie daja 100% pewnosci...boje sie..poczekam do pn i wtedy zobacze 18:44 Maniusia90 usuń s i jeszcze jedno..ile okres moze sie spoznic? 18:45 BlackSky_she usuń tylko pogratulowac rozwagi, no i temu z rogami, bo rogi beda zarabiscie duze Racja jest jak d**a, każdy ma swoją 18:47 ferry usuń Jak to ile może się spóźnić? U niektórych nawet 9 miesięcy. Masz raczej małe szanse na ciążę, skoro nie było "do środka i okres. 18:48 BlackSky_she usuń tiaaa ale czasem na początku ciąży występuje plamienie przypominajace @ Racja jest jak d**a, każdy ma swoją 18:49 Maniusia90 usuń no w srodku bylo z gumka...a tak to nie wiem jak to zrobil..ze mi na udo...hmmm...troche mi sie zamoczyla..to czekam na miesiaczke z niecierpliwoscia 18:49 ferry usuń Zrób ten test sikany, chociaż trochę się uspokoisz. Jezu, co za zabawy w "stosunki" 18:50 BlackSky_she usuń czekaj Racja jest jak d**a, każdy ma swoją 18:52 BlackSky_she usuń a co mnie za emoty wychodza fakt ze sie nie popisałas jest a moze bedzie nie do ukrycia Racja jest jak d**a, każdy ma swoją 18:52 Maniusia90 usuń spoko A Wlasnie mialam robiona cytologie i jakies wirusy mialam dostalam leki ale ich nie uzywalam jeszcze..mozliwe ze przez to moge nie miec miesiaczki? 18:54 BlackSky_she usuń nie wiem, nie miałam takich dylematów, Racja jest jak d**a, każdy ma swoją 18:54 Maniusia90 usuń BlackSky_she...nie wiem czy chcialabys takie cos uslyszec jakbys byla na moim miejscu 18:54 ferry usuń Na brak miesiączki może wpłynąć nawet zarwana noc, a co dopiero tutaj, po takich... sekscytacjach

sory ale kazdy potrzebuj pomocy..jezeli cie to wku**** to po co tu wchodzisz?