Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka1986

bardzo prosze Was o rade

Polecane posty

sprawa jest taka- kupilam na allegro podklad nivea energy flash, kolor pasuje. juz mam kilka rzeczy od tego sprzedawcy i ze wszystkiego bylam zadowolona. jest tylko jeden problem- podklad ma dziwny zapach (kojarzy mi sie z ...piwem chyba) oraz jego konsystencja jest dziwna- chyba oddzielila sie z niego woda czy co to tam jest. tak jakby podklad byl zepsuty.... co o tym sadzicie i czy cos sie da z tym zrobic? dodam ze nigdzie nie widze daty waznosci....

Gość lalalalalajsadhjkse
Napisz do tego co Ci to sprzedal to co tu napisalas i popros o zwrot p[ieniedzy!!!!! lub o dobry podklad, pamietaj kupujacy ma zawsze racje!!!! Ja sama sprzedaje na allegro rozne rzeczy i jak produkt sie powiedzmy popsuje to wysylam nowy poniewaz takie sa prawa kupujacycj!!!!!

niewiem czy probowałas ale wstrzasnij nim porzadnie kilka razy ;) mam 2 podkłady nivei i jeden estee lauder ktore tez mi sie tak oddzielały.Widocznie podkład troche polezał nieużywany

ja pitole, dostałas zepsuty produkt a ty wystawiłaś pozytywa bo się boisz negatywa w odwecie?? no błagam!! to jak wierzyć tym zakichanym gwiezdkom potem?