Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikikik

zrobilo mi się przykro...

Polecane posty

Gość kikikikik

Mój facet się dziś spieszył do wyjazdu. Ja w tym czasie dostałam paczkę z zamówioną bielizną, poszłam do łazienki, przebrałam się w bieliznę, pokropiłam perfumami i krzyknęłam "przyszła bielizna, chciałbyś zobaczyć?". A on - "nie widzisz kurwa, że się spieszę, nie zawracaj mi głowy". Ubrałam się z powrotem w moje domowe ciuchy i wróciłam do pokoju. Wcale nie chodziło mi o seks, chcialam żeby obejrzał mnie w nowej bieliznie. No i wbrew sobie się popłakałam, chociaż tego nie zauważył bo szybko pojechał dając mi zdawkowego całusa w policzek.

Gość wredna wsciekla zolza
sorry, ale zachowalas sie jak dziecko, zeby nie powiedzie cidiotka Dziewczyno, Ty chyba na innym siwecie zyjesz, ze nie rozumniesz ze ktos sie nie moze spoznic i wk..sie jak mu przeszakdzasz przed wyjsciem

Gość zachowujesz się jak dziecko
Skoro się spieszył to się spieszył. Nie mogłaś poczekać do wieczora??

Gość upppppppppp
no i co dobrego zrobiłas,po kiego straszyc go swoim wygladem? w dodatku przed waznym wyjazdem ?

Gość trzeba było nie pytać
tylko wyjść w tej bieliźnie i szpilkach do pokoju, w którym sie pakował:D na pewno przestałby się spieszyć(przynajmniej mój mąż;) )

nie rozumiem, po co stawiałaś faceta \"między młotem, a kowadłem\" - celowo to zrobiłaś, żeby udowodnić, że on jest tym złym? Przeciez widziałaś, że sie spieszy. Stworzyłas sytuacje, w której cokolwiek by nie zrobił, byłoby źle - oglądałby Cię w pięknej bieliźnie, to zapewne by się spóźnił, nie ogladał Cię, żeby się nie spóźnić, to popłakałas się, bo Ci sprawił przykrość jak dla mnie zupełnie bez sensu posunięcie z Twojej strony

Gość o ja nie kumam czacy
po co mu zawracasz glowe takimi pierdolami z rana troche badz wyrozumiala babo :o

No niestety kobiety tak mają. Podobno empatię mają wrodzoną - wolne żarty, ale wczuć się w sytuację drugiego niespecjalnie potrafią. No i to ich JA - zawsze najważniejsze.

A ja mam inne zdanie! Moj by zrobil tak-powiedzialby \"slicznie kochanie wygladasz ale musze juz isc bo sie spoznie\" - i tak powinien sie zachowac facet!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie z ku**ami :O

jesteście niesprwiedliwi i mało wyrozumiali ona mogłaby zrozumieć, ze on sie bardzo spieszy a on mógłby na nią zerknąć a z pewnością nie powinien być wulgarny i obcesowy jest coś takiego jak WZAJEMNA WYROZUMIAŁOŚĆ

Gość kikikikik
Nie chcialam żeby godzinami się zachwycał. Widzialam że jest zdenerwowany, chcialam mu poprawić humor. Chciałam żeby spojrzał na mnie, usmiechnął się i powiedział że wyglądam ślicznie. Poza tym nie spieszył się w taki sposob że biegał po mieszkaniu. Siedział przy kompie i nagrywał płytę dla kolegi, m.in. którego miał spotkać w drugim miescie.

oki, moment nie był akuratny ale facet zareagował conajmniej LIPNIE!!! jeszcze to K.u.r.w.a. - po co to? mógł powiedzieć, wiesz teraz nie bardzo mam czas, widzisz, że zaraz wyjeżdżam ale jak tylko wrócę to cie chętnie wyoglądam z każdej strony.... wilk syty i owca cała.... no ale oni tak już mają - skupieni tylko na ! rzeczy którą akurat wykonują i klapki na oczach na świat dookoła - niepodzielna uwaga... faceci tak mają.... przytulam, nie smutaskuj... ja sama mam doła więc rozumiem Twoj smutek............ ściskam...

weronikao ----> masz dużo racji, gdyby był bardziej taktowny, inaczej by to rozegrał, ale autorka ewidentnie sporowokowała sytuację zastanawiam sie, jak by sie zachowała, gdyby faktycznie zerknął, rzucił w pośpiechu \"pięknie wyglaasz\" i wyszedł? Czy wtedy czasami nie zarzuciłaby mu, że mu się nie spodobała, bo powiedział obojetnie nie robiac nic więcj? Albo, że ją zignorował i zreknął \"na odwal się\"?

Zerknięcie przecież trwa kilka sekund, więc bez przesady. Przecież Autorka nie chciała uprawiać z nim seksu tylko mu się pokazać. :o Nie mówcie mi, że przez te góra 20 s koleś się spóźni, tym bardziej, że jeszcze płytkę nagrywał. :o

skinset ---> ok, zgoda, nawet jak przyjmieny, że faktycznie faceci są tacy, że skupiają się na jednej rzeczy, nie potrafią wtedy poświęcić uwagi nam, to i tak pojawia sie pytanie: jeśli my, kobiety mamy tego świadomość, to po co na siłę prowokujemy sytuacje konfliktowe? Gdzie sztuka kompromisu? Oni mają swoje wady, my, baby, też mamy swoje - taka jest prawda

Gość kikikikik
ale on nie był umówiony na żadną konkretną godzinę. W tamtym miejscu miał po prostu być dziś, obojętnie o której. Denerwował się bo planował pojechać wcześniej, a długo spał. Chodzi mi o to że jedna głupia minuta by go nie uratowała. Po prostu wyobraźcie sobie - ja stoję w nowej bieliźnie przed lustrem, uśmiechnięta i szczęsliwa i myślę sobie że jak mu zrobię taki widok przed wyjazdem to poprawi mu się humor, a on znienacka wybucha głośnym wrzaskiem i kurwami.

Zachował się jak debil i tyle. Miał prawo się wkurzyć troszkę, ale bez przesady z tymi \"kurwami\". :o A na przyszłość niech się nauczy dyscypliny. Gdyby spał krócej to by się nie spieszył. :p

prawda jest taka, że Ty wybrałaś nieodpowiedni moment, a jemu nerwy puściły i się zagalopował z tekstem. Zdarza się

Ja też się śpieszyłem mnóstwo razy, bo byłem umówiony u klientów, ale nigdy nie zbyłem mojej kobiety takim tekstem. Wręcz przeciwnie, sam pomimo pośpiechu, chciałem, aby pobyła w bieliźnie przez parę sekund, bo chciałem się nacieszyć jej widokiem :)

Gość Wiesz co ...
sama nie wiesz co piszesz ..."Mój facet się dziś spieszył do wyjazdu."... a potem twierdzisz, że wlasciwie to on się nie spieszył ... Więc ustal jak było rzeczywiście i nie zawracaj na tyłka Poza tym jak wy mowicie do siebie teraz rzucając mięsem to nie wyobrażam sobie jak bedziecie rozmawiac za kilka lat. Mówi do ciebie ... "nie widzisz k**wa, że się spieszę, nie zawracaj mi głowy".... k...a i ty uważasz, że to normalne? Jeżeli ty jesteś k...a to on nikt inny jak alfons ..., dziewczyno jak ty siebie nie szanujesz ...

Gość kikikikik
a, tym razem wezmę go w obronę! widzisz różnicę miedzy "kurwa" jako przecinkiem, wyznacznikiem złości, a słowem "KURWO" ? Rozumiem że wszyscy bliscy Tobie nigdy nie przeklinają? Ależ ja wiem że się uniósł, wiem że powinien zareagować inaczej, wiem że mam podstawy żeby było mi przykro, ale pisanie o tym że się nie szanuję rozbawiło mnie. Pewnie zaraz ktoś napisze że powinnam go rzucić (jak to na kafe).

Gość A mnie zaszokowal ...
fakt, że facet z ktorym jesteś obrzuca cibie pomyjami, a ty zachowujesz się jakby nigdy nic ... Jeżeli ty jesteś kurwa to on kim jest? Ubliżając tobie, ubliża również sobie. Jak możesz nie reagować na takie slowa, a potem się dziwisz, że ciebie tak traktuje ... sama sobie jesteś winna...

Wiesz co ... --> ale wiesz, on nie zwrócił sie do niej , że ona jest \"kurwą\", tylko rzucił tekst w przestrzeń \"kurwa\". To zmienia postać rzeczy, mimo że tez uważam, że nie powinien sobie tak pozwalać No chyba, że ja się myle, to nich autorka uściśli

Gość rzuć go...
powinnaś odejść, spakować jego rzeczy i wyrzucić przez okno, olej go, lepiej być samą!!!!

A ja gościa rozumiem, niektóre panny potrafią być maksymalnie wkurzające a później się użalają że facet jest nieuprzejmy :O Spieszył się więc powinnaś to uszanować. A bieliznę mogłaś mu pokazać jak wróci, w sypialni jako wstep do wiadomo czego.

Gość Nie ................
Jeżeli slowo kurwa to dla ciebie przecinek to nie mamy o czym rozmawiać. U mnie w domu nigdy nikt nie uzywał takich slów, ani rodzice a tym bardziej my dzieci. U męza w domu też tak było i w naszym domu rowniez tak jest. Jesteśmy przeciętną rodziną . Obrzucanie się mięsem jest nam obce, po prostu tego nie toleruję.

mi tez by sie przykro zrobilo,nie martw sie....wiesz co?Dzis rano moj mąz tez mnie wkurzył....tydzien sie nie kochalismy wiec ja przy sniadaniu żartowa łam ze szkoda ze jest chory na grype bo znów seksiku nie bedzie a on \" a ty co tak mnie namawiasz do seksu\"???Jakby mi w pysk szczelił,normalnie płakac mi sie chciało,wcale go nier namawiałam,tylko mialam nadzieje ze po tygodniu postu powie ze ma ochote albo cos ale przegioł, nie dam mu satysfakcji, nie pokaze mu ze ja mam ochote!!!

Jak dzieci :O Nie pokażę mu, że mam ochotę na seks :o Myślałam, że kobiety przestały już traktować go jako nagrodę lub karę i dojrzały do tego, ż eim również może to sprawiać przyjemność? A nie pomyślałaś, że może już go nie pociągasz lub w łóżku wieje wam nudą bo zawsze jest tak samo?