czarnulka1724 0 Napisano Listopad 23, 2007 proszę napiszcie mi jak sie dobrze przygotować na cytologie i usg dopochwowe, powiedzcie mi bo ja nie wiem niegdy nie miałam tych badań... uświadomcie mnie bo któraś z was napewno coś wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ty twierdzisz że nie lubisz Napisano Listopad 23, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2648245 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85657 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Listopad 24, 2007 ja ostatnio bylam na cytologii i wlasnie tym usg i normalnie tak z \'\'ulicy\'\' do niego poszlam spytalam czy zrobi cytologie i zrobil:) ale spytal sie kiedy okres byl bo najlepiej cytologie robic zaraz po okresie:) no a to usg to chyba zawsze mozna mi nic nie mowil ze trzeba sie jakos do tego przygotowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Listopad 24, 2007 oprócz zachowania normalnej higieny osobistej nie musisz nic robić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Listopad 24, 2007 higienę zachowuję zawsze :D a trzeba sie \"tam\" wydepilować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Listopad 24, 2007 higienę zachowuję zawsze :D a trzeba sie \"tam\" depilować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Listopad 24, 2007 nie trzeba cytologia to taki wymaz z pochwy (takim trochę dłuższym patyczkiem do uszu :D) a usg - pręt z naciągniętą gumką (dla bezpieczeństwa) wsadzony do środka :D w jednym i drugim włosy nie przeszkadzają nie wycinaj np. serduszek i nie pryskaj lakierem z brokatem bo lekarz będzie miał niezły ubaw :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onyks 0 Napisano Listopad 24, 2007 Przy cytologii to ileś tam przed badaniem, na pewno 24h przed, nie powinno się stosować żadnych leków dopochwowych i uprawiać seksu, bo globulki i sperma, której na pewno niewiele, ale zawsze, zostaje wewnątrz, może zakłócać odczyt wyniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Listopad 26, 2007 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach