Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie niezadowolona

kto jest niezadowolony z zycia?

Polecane posty

tu mozna sie wyzalic...

wlasnie nakrzyczalam na matke :/ alez mnie dzisiaj wszystko drazni. ktos ma podobnie?

a ja kurwa muszę siedzieć w robocie zamiast iść z kumplami na piwo

Gnom ciesz sie ze masz kumpli, no ale pracowac o tej porze wspolczuje :| mnie tez strasznie wkurza siedzenie w szkole ktorej nie cierpie

Gość To się dopiszę
Jestem niezadowolona, że nic mi się nie chce. No i nic nie robię. Kolejny tydzień przeleżany w łóżku. A motywacji i siły brak, by wstać:(

To się dopiszę takze nic mi sie nie chce i nie mam pojecia co z tym zrobic. a co Cie tak wykonczylo?

i teraz mam wyrzuty sumienia jeszcze ze sie wydarlam na matke :/ o ludzie, ale ona mnie wkurza, ciagle chodzi i ryczy przez ojca i nie potrafi pijaka kopnac w dupe, przychodzi do mnie z placzem a co ja mam z tym zrobic?? prawie dziecko jestem jeszcze

Sssilly maggot a i dobrze, chociaz raz w roku mozna ponarzekac, a co!

Sssilly jakie zżędy ja chcę na piwo a musze gnić po godzinach nic przyjemnego jest piątek zamiast zacząć imprezować to ja siedze w robocie łeb mnie boli nie wiem kiedy wyjdę to nie jest zżędzenie tylko wkurwienie

Gość To się dopiszę
Niezadowolona, wspieraj mamę - to najlepsze, co możesz dla niej teraz zrobić - ale powoli nakłaniaj ją do radykalnego kroku. Ale sama wiesz - jeżeli ona nie będzie chciała, to Ty za nią nie zadecydujesz przecież. Co mnie wykończyło? A właśnie nic - już prawie pół roku pogrążona jestem w tym marazmie. I ani nie znam przyczyny, ani sposobu na wyjście z tego. Tzn. wiem, trzeba się przełamać i zabrać chociaż za jedną rzecz - a wtedy niewykluczone, że uruchomi isę efekt domina i wszystko wróci do normy, utęsknionej normy.

Gość Mirwenik
Ja często miewam że jestem przygnębiony. Przedwczoraj jeszcze płakałem w poduchę a dzisiaj tryskam entuzjazmem. To przez tą szkołę wykańcza mnie

Gość To się dopiszę
Prostując - z życia raczej jestem zadowolona, ale z moich wątpliwych umiejętności kierowania nim - już nie. Ide na piwko, wypiję za tych, którzy nie mogą.:P:P:P

To się dopiszę wlasnie najtrudniej kopnac sie w tylek i zabrac za cos konkretnego. sama mam z tym problem. z mama to juz dluzsza sprawa a wlasciwie w ciagu mojego 20loetniego sie nasluchalam ich wystarczajaco zeby sie juz wkurzac. ja wlasnie wiem ze nie moge za nia zdecydowac, ale ojciec jest tak beznadziejny... i to jest wkurzajace ze nie moge nic z tym zrobic i cierpie na tym bo sie mnie czepia na kazdym kroku, szalu mozna dostac :/

Mirwenik liceum/studia? ja studiuje w szkole panstwowej w ktorej sposob na wyedukowanie to stres stres i presja. tez mnie wykancza, ale juz neidlugo, jak ja skoncze to ze szczescia chyba sie przekrece:P

Zreszta ja tam nie chce zeby sie rozwodzili bo zajma mi moje mieszkanko ktore na mnei czeka, a tak mi sie marzy mieszkac juz bez nich mmmm

pisałam już kiedyś: kawka z 10 łyżeczek jestnajlepsza. później sie tak fajnie ręce trzęsą i nie można przestać chodzić w kółko... ;-)

Gość do kasacji jakby
całe kafe

Sssilly maggot hehe jak dla kogo ;) ja po takiej kawie 4 lata temu dostalam nerwicy :P i dopiero zaczela sie trzesiawka hyhy teraz sie kawy boje:P i pijam tylko inke hehe