Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona dziewczyna

JESTEM W 3 TYGODNIOWEJ CIĄZY -POMOCY !!!!

Polecane posty

Nie wiedziałam o tym i przez cały ten czas brałam tabletki anty -koncepcyjne . I cO teraz jaki to będzie miało wpływ na płod . I wogóle cala ta sytuacja to jeden wielki koszmar ,wpadłam biorąc tabsy a teraz się martwię czy z dzieckiem będzie wszystko ok. Napiszcie mi cos ........proszę .

Gość klauducha
jakie tabletki bralas ?

zacznij brać kwas foliowy, koniecznie i idź do ginekologa tak bardzo się nie przejmuj będzie wszystko ok.

Czy napewno pigułki nie mają wplywu na płód - brałam je nieswiadomie przez 3 tygodnie dzien po dniu

Gość ech ach
W 3 tygodniowej? To jakaś mutacja musi być bo zazwyczaj ciąża u ludzi trwa 9 miesięczy Szanuj siebie, swoje ciało i przede wszystkim życie... nowe życie!

MONIAK - dlaczego wpadlam ? Bralam Regulon o stałej porze , nie mialam biegunek ani wymiotów . Dlaczego nie zadziałały tak jak powinny ?

jakieś leki? dziurawiec? jeśli nie to jestes tą 1 na 1000, pigułki nie dają 100% pewności

Autorko, a jak badania? Wątroba? Badania hormonalne? Przemiana materii? Nie masz upośledzenia wchłaniania? Miałaś to badane? Nie brałaś żadnych leków? Ziół? Nie brałaś tabsów łącznie z pokarmami/napojami, które mogą wchodzić w interakcje? 99% osób to przejdzie spokojnie, a u 1% w/w mogą mieć wpływ na upośledzenie działania tabletek. A tej ciąży jesteś pewna? Bo 3-tygodniowa, wg wyliczeń lekarskich, to około tygodnia od owulacji (plus minus). Przecież ciążę liczy się od ostatniej miesiączki.