Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

indywidualny tok studiowania-wie ktos jak to dokładnie jest?

Polecane posty

studiuje na drugim roku,licencjat,dzienne.nie pracuje bo nie moge znalezc pracy na kilka godz dziennie.zwykle mam zajec malo i duzo dnia wolnego wiec jakas praca by sie przydala i kasa tez.wiec myslalam o zaocznych studiach,juz wszystko obmyslilam,zlozylam podanie o przeniesienie i sie zgodzili ale...poszlam do dziekanatu zalatwiac formalnosci i babki zaczely ze mna gadac ze dyrektor instytutu je prosil zeby ze mna pogadaly ze nie warto na zaoczne isc bo sporo mnie to wyniesie a moge uczyc sie za darmo dalej na dziennych i pracowac.wystarczy ze poprosze o indywidualny tok studiowania.....i tak mnie przekonywaly ze szkoda kasy ze wycofalam ten wniosek z zaocznymi i na dziennych jestem...i tak mysle jak to jest z tym ind.tokiem....jakas praca na wekendy bylaby dobra,moze teraz cos przed swietami sie znajdzie.....sama juz nie wiem,tak sie poplatalo...jesli ktos wie jak to jest z tym tokiem ind.prosze,napiszcie,bo nie wiem czy bym potem nie miala przez to problemow

Gość marceliona

Składasz podanie do dziekana o IOS i zbierasz podpisy prowadzących zajęcia, ze się zgadzają. Nie pamiętam, jaka jest kolejnośc (czy najpierw podanie czy podpisy), bo mialam IOS przez 3 semestry i za każdym razem inaczej to załatwiali:O W każdym razie, każdy prowadzący ustala swoje zasady zaliczania przedmiotu, tego, czy i ile zajęć mozesz opuścić, czy musisz pisac jakies referaty itp. A potem normalnie-sesja.:)

pszczoła5 a powiedz,bardzo bylo ci ciezko zaliczyc wtedy?i czu uwazasz ze to lepsze niz zaoczne studia? ciezko jest w IOS?

Mi nie było cięzko, bo zazwyczaj prowadzący się zgadzali na nie przychodzenie na zajęcia i tylko zaliczenie razem z grupą. Ale zdarzało się, ze musialam robić cos dodatkowo, mimo to uważam, ze jest to lepsze niż zaoczne. Tylko, ze ja mialam IOS ze względu na małe dziecko, więc zajęty co drugi weekend mnie nie urzadzał. W przypadku pracy być może zaocznie byłoby wygodniej.