Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wazne

szukam porady - bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bardzo wazne

w zwiazku z tym iz jestem ponad 28 tygodni na zwolnieniu z powodu choroby zanik nerwu w rece zaklad pracy przestal mi wyplacac kase teraz mial mi wyplacac urzad pracy tzw INCAPACITY BENEFIT, mam ciaglosc pracy 2 lata w jednym zakladzie i dzisiaj dostalam odpowiedz ze mi nie przysluguje , do tego w wraz ze zwolnieniem z zakladu pracy z powodu zdrowa nie dostane zasikow na dzieci , wiec mam pytanie co w tej sytuacji jestem tutaj sama .zwolnienie lekarskie mam jeszce do kwietnia ale z pracy bede zwolniona w tym miesiacu , nagle sie okazuje ze nie przysluguje mi nic zadna pomoc , renta tymczasowa nic kompletnie po dwoch latach pracy jestem w tym systemie smieciem nic nie wartym statystycznie matka z dwojka dzieci , po jakis tam telefonach dowiedzialam sie ze nalezy mi sie INCO,ME SUPPORT w wysokosci 50 funtow ,,,, sam czynsz na mieszkanie tzn pokoj mam 40 ... co mam zrobic???? darujcie sobie napisy nastepna po benefity bo ja naprawde ciezko pracowalam jednoczesnie wychowujac dzieci sama .

Gość bardzo wazne
oczywiscie zanik nerwu w wyniku pracy.

Gość smutne to
nic nie poradzisz ,widocznie takie są przepisy :(

Gość Ajza35
CZEŚĆ ja też mam problemy z ręka nie pracuje już 4 miesiąc ciągle sie leczę po świętach mam mieć operacje ,mam adwokata chce dostać odszkodowanie radze zrobić to samo ,ja dostaje co tydzień 80f z pracy