Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musicismylife

kiedy boli brzuch /

Polecane posty

witam, juz od roku mam problem z brzuchem, pobolewa mnie bardzo czesto, czasami ustaje ale czasami niezle mi doskwiera,bol pojawia sie w roznych miejscach, czasami w prawym dolnym boku i w okolicach pepka wszystko zaczelo sie od tego ze kiedys troche dzwigalem ciezkie przedmioty i po tym incydencie mam powazne problemy, badanie usg niczego nie wykazalo bardzo czesto mam bardzo mocno wzdety brzuch, zwlaszcza ze jestem szczuply,problemy rowniez sa przy oddawaniu stolca, czasami jest normalny a czasami bardzo cienki,najgorsze jest to ze jak sie wyproznie to za pare minut musze znowu biec do toalety, dziennie wyprozniam sie ok3 razy ale kiedy sie denerwuje to odczuwam nagle parcie na stolec, wtedy rowniez pojawiaja sie wiatry, jest to straszny dyskomfort pozdrawiam i oczekuje na odpowiedz

Gość izaura7
Tak sobie myślę,bo ja miałam podobne problemyz tym kłuciem w prawym dolnym boku i okolic pępka, robili mi USG badania wszystko ok a kłucie i dość duży ból nie ustępywal, więc biegałam od lekarza dolekarza w koncu wyladowałam w szpitalu z mega bólem, mimo ze badania były ok, lekarz zdecydował ze to moze byc wyrostek i tego samego dnia byłam juz operowana ( w sierpniu tego roku) po operacji,lekarz powiedział ze usuneli mi (niby) zdrowy wyrostek. Byłam zła za ta jego decyzje, jednak gdy oddali wyciety wyrostek do badania histopatologicznego okazałosie ze był w stanie zapalnym i jednak operacja była konieczna. Po mojej historii wiem, ze zapalenie nie koniecznie wychodzi z USG i badań..... wiec kto wie moze to własnie to... czasem tak jest. Tez myslałam ze to zwykle bole brzucha a okazał sie wyrostek