Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackVelvet20

GĘSTY BIAŁY ŚLUZ-CZEGO TO OBJAW?/DOBRY GIN W ŁODZI?

Polecane posty

Gość BlackVelvet20

Od jakiegoś miesiaca mam dziwny biały, bardzo gęsty i nieprzeźroczysty w przeciwieństwie do normalnego śluz.Czy to mieści się w granicach normalności czy może to być objaw jakiejś choroby, zakażenia itp? Poza tym 1-2dni przed i po okresie mój śluz jest jakby rozcieńczoną brązowawą krwią.Czy to może mieć jakiś związek?Dodam jeszcze że mam bardzo bolesne miesiączki i OGROMNE skrzepy ze mnie uchodzą.Najbardziej boli gdy włożę tampona.No i przy okazji spytam czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego gina w łodzi

Gość BlackVelvet20
Nie wiem czy to się z tym wiąże ale od jakiegoś czasu straciłam też ochotę na seks, po prostu mi sie nie chce.Nawet obietnica orgazmu mnie nie skłoni.Czy coś jest ze mną nie tak?naprawdę się martwię i proszę o rady:-(

Gość hm a może to jakieś
zaburzenia hormonalne? bo tak menopauzialnie trochę to wygląda...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Elżbieta Baś -Budecka przyjmuje na Zielonej

Gość BlackVelvet20
menopauzialnie?! mam dopiero 20 lat:-( no już nie używam tamponów, czasem tylko jak już naprawdę nie mam innego wyjścia.Ale to raz, dwa w czasie okresu, i zazwyczaj bardzo szybko wyciągam bo strasznie boli

Gość BlackVelvet20
Żadna z Was nie miała podobnych problemów?

Gość lidkaaaaaa
wiesz co, ja mam cos podobnego w kazdym miesiącu... tylko ze u mnie tak w polowie cyklu wystepuje bialy sluz z domieszka krwi i czytalam ze jest to okre okoloowulacyjny i podobno to normalne :/ wiec juz sie tak tym nie przejmuje ale wiem jak pierwszy raz to zobaczylam to jakiego mialam stracha... a jeseli masz krotkie cykle to wlasnei po skonczonej miesiaczce moga zaczynac ci sie dni plodne bo u mnie cykle trwaja 34-36 dni wiec u mnie pozniej to wystepuje zazwyczaj tak ok 17 dnia cyklu

Gość Libra_26
Cześć Niestety nie mogę Ci nic poradzić w sprawie tych objawów, ale mogę Ci polecić dobrego lekarza. Trafiłam do niego z polecenia i polecam dalej bo jest świetnym specjalistą. Mam nadzieję, że ci pomoże, to dr Kalinka. Przyjmuje na Piotrkowskiej 93 w Łodzi oczywiście :)