Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja a gin

depilacja a wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość depilacja a gin

hej dziewczyny, jak to jest z tym ginem, jedne mowia zeby sie nie depilowac przed pojsciem bo to wstyd, a inne ze jak mozna sie komus pokazac jak sie jest zarosnieta? ja dopiero sie zbieram do pierwszej wizyty, zazwyczaj w miejscach intymnych zostawiam sobie tylko maly pasek, a reszta idzie do sciecia :) powiedzcie prosze czy zaczac zapuszczac, czy zostawic sobie to moje zero z przecinkiem? :) a, druga sprawa to jest taka ze jestem jeszcze przed pierwszym razem (15 l.) ale z chlopakiem uprawiam seks francuski itp. wiec pewnie gin bedzie mnie badal przez odbyt, wlasciwie to nie przeszkadza mi to, ale mam taki problem ze rowek w okolicach odbytu mam zarosniety, sa tam spore wloski i zastanawiam sie jak sie ich pozbyc? prosze o rady doswiadczonych. czy to normalne ze dziewczyny maja wlosy w rowku? ja zawsze myslalam ze to tylko faceci maja a ja jestem jakas dziwna ze mam tez jak oni?

Gość rodaczka
po tym, czy jestes ogolona czy zarosnieta, ginekolog poznaje, czys normalna, czy współcześnie zboczona.

bez przesady jak sie depilujesz co wg mnie higieniczniej to po cholere masz hodowac klaki do gina? co do tych z tylu posmaruj sobie okolice veetem i z glowy, jak nie masz doswiadecznia pomoz sobie lusterkiem. powodzenia ps gina juz nic nie zdziwi, pomysl ile on ma pacjentek:)