Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 49848575

Elektryczne odświeżacze powietrza- które działają?

Polecane posty

Gość pytanie 49848575

j.w., bo nikt mi wczoraj nie odpowiedział:) I tak, wietrzę dom, i tak, sprzątam w nim, i njie, nie śmierdzę, myję się, jest tutaj czysto, chodzi mi o jeden mały odświeżacz do łazienki na piętrze, gdzie jest duszno od strychu, powietrze jest suche i nieprzyjemne i nie ma okna:O

Gość dfdfdf
wszytskie te reklamowane w tv:) ja mam w kazdym pomieszczeniu i cudnie pachnie...uwielbiam takie pierdoly tworzace klimacik w domnku;)

Gość czerwony kapturek od wilka
Zaden.To jest rodzaj samoopodatkowania sie.Kupujesz ten caly niby odswiezacz juz z wkladem za male pieniadze,ale pozniej juz tylko sam wklad za o wieeele wieksza cene.To samo robia cwaniaki np.z maszynkami do golenia.Nie warto ich kupowac.Lepiej elektryczna.Na dwa lata masz spokoj.

Gość ja jestem uświadomiona
tak, ale chodzi mi o konkretną markę, bo ostatnio kupiłam Ambi Pur o zapachu zielonej herbaty i po prostu nic nie było czuć. A łazienkę mam dość dużą...

Gość madzik....
ja mam airwick w puszce na baterie, psika sam co kilka minut i ladnie pachnie, starcza na okolo 1,5 miesiaca jak ustawi sie na 30 minut

Gość czerwony kapturek od wilka
Tak,tak---dzialaja tylko te reklamowane w tv...........

Gość madzik....
zapach biale kwiaty , tyle ze trzeba sie liczyc z tym, ze nasz nos przyzwyczja sie do zapachu i sami go nie czujemy

Gość oppp...............
moja szefowa w wc zawsze wiesza takie krazki zapachowe za 1 zl i czuc je dobitnie mocno!!!!!!!!!nie potrzeba nic wiecej.Dobrze ze zmienila zapach lizolu na cytryne :-)))

Gość madzik...
mialam elektryczny chyba kazdej firmy i wszystkie dzalaja tak samo, wybierz moze bardziej zdecydowany zapach, bo delikatne kwiatowe szybko sie ulatniaja

Gość dfdfdf
dokladnie:0te reklamowane w tv:) bo i ambi p i brise...naprawde pachna! jestem w szoku ze ktos jest niezadowolony bo ja w lazience musze przykrecac na 2-3 bo tak intensywnie pachnie. to samo w innych pokojach... teraz kupilam sobie jakies "swiateczne"zapachy,jablko z cynamonem i juz czuje swieta;)

Gość ale jakie miałaś zapachy
? Bo ja zielonej herbaty, bardzo ładny, ale cały czas odkręcone jest na 5 prawie nic nie czuć:O A drugi jakiś morski chyba, czy jakiś tam świeży i też nic nie czuć, ale dłużej jakoś się ulatnia... Może to dlatego, że ja mam dużą łazienkę, jest jak normalny pokój, nie tylko kibelek, czy umywalka, w sumie po podłodze można się śmiało turlać;)

Gość jeszcze jakies uwagi
może, bo wybieram się do sklepu?;)

Gość gość
U mnie w łazience elektryczne odświeżacze nie sprawdziły się, testuje teraz nowość z rossmanna, golden spray i jak na razie jestem bardzo zadowolona - bardzo bardzo wydajny, to zauważyłam jak na razie, zapach magnolia z czymś ;) też ok. Testy trwają - czekajcie na dalszą ocenę :)

Gość Loreeen
Cześć, w domowej toalecie korzystam z przemysłowych odświeżaczy powietrza (takich stosowanych np. w hotelach). Są tanie i bardzo wydajne. Ponad 16 zapachów znajdziesz na http://higieniczny.pl/

Gość gość
Słuchajcie, a moze wybierzecie któryś z tych odwiezaczy http://pachnacaszafa.pl/produkty/ Moim zdaniem pachną naprawde bardzo ładnie, sa trwałe i z pewnością dadza piekny zapach w Waszych mieszkaniach

Gość gość
jak dla mnie najlepsze są flakoniki z patyczkami. Pachną intensywnie.

Gość gość
To prawda. Ja tak samo uważam, i ten zapach nie jest tak intensywny jak w przypadku wkładów do kontaktu. Jestem też jak najbardziej za.

Gość devlin
mnie urzekły takie odświeżacze elektryczne http://homearoma.pl/pl/p/Pluglia/307 wyglądają bardzo fajnie i u nich w sklepie masz znacznie większy wybór zapachów niż w przypadku tych odświeżaczy z marketowych :) z zapachów to na pewno moimi typami są lawenda i paczula, uwielbiam te zapachy :)

Gość Selena_G
Dobre mam doświadczenia z marką Stadler Form w przypadku takich nawilżaczy. Na stronie www.stadler-form.pl jest ich pełna oferta, wszystko oryginalne, na gwarancji.

Gość gość
To prawda, takie patyczki naprawde długo pachną, do tego ten zapach jest taki przyjemny, delikatny. Naprawde kazdemu moze sie spodobac, i co miesiąc zmieniam zapach na inny.

Gość Grażyna31
Kiedyś czytałam w internecie o nawilżaczach powietrza firmy Boneco i kupiłam dla syna bo to pomaga na astmę i zauważyłam że można z niego zrobić jeszcze odświeżacz powietrza a wystarczy tylko dodać trochę ziół do ciepłej wody i po pięciu minutach wyłowić liście/saszetkę a wodę wlać do nawilżacza.

Gość grty66
Ja lepiej śpię odkąd oczyszczamy powietrze w domu. Kupiliśmy z żoną taki specjalny system ze strony http://stadler-form.pl . Mają duży wybór, ciekawe projekty, warto sobie sprawdzić.

Gość janek33
Wiele urządzeń AGD w naszych domach spełnia wyłącznie swoje zadania, a ich wygląd i jakość pozostawiają wiele do życzenia. Nie pasują do naszych wnętrz. Inaczej jest w przypadku firmy Stadler Form. Można poczytać więcej na ich stronie www.stadler-form.pl

Gość gość
Słuchajcie, wystarczy kupic dobry odświeżacz http://pachnacaszafa.pl/produkty/ i po prostu problem z głowy, bo sam zapach bedzie ładnie rozchodził sie po domu. A te sa niedrogie i naprawde bardzo trwałe.

Gość dffppp
Ja polecam Ci urządzenia firmy Stadler Form (www.stadler-form.pl) Tworzą produkty najwyższej klasy. Są one piękne, a jednocześnie bardzo użyteczne i praktyczne.  Sam kupiłem i mogę cieszyć się zdrowym i spokojnym snem.

Gość nngt
Ja polecam Ci urządzenia firmy Stadler Form (www.stadler-form.pl) Tworzą produkty najwyższej klasy. Są one piękne, a jednocześnie bardzo użyteczne i praktyczne.  Sam kupiłem i mogę cieszyć się zdrowym i spokojnym snem.

Gość gość
Pachnąca szafa jest świetna. Ja zawsze kupuje własnie tylko takie produkty i powiem Wam szczerze ze pachną najładniej.

Gość gość
Chyba kazdy chce zeby w domu ładnie i na długo pachniało wiec na pewno wlasnie takie zapachy o których piszecie będą na pewno bardzo dobrym rozwiązaniem.

Gość tyga33
Myśmy z żoną zamawiali oczyszczacz ze strony www.perfectair.pl. Dobra jakość, prosty i przyjazny panel sterowania, wysoka skuteczność. Powiem na swoim przykładzie, że odkąd mamy w sypialni urządzenie to lepiej śpię i bóle głowy mi praktycznie odpuściły.

Gość gość
Dla mnie te produkty też są swietne i musze przyznać ze dzialaja rewelacyjnie, bo pieknie pachną, co wazne dlugo i zapach utrzymuje sie przez długi,długi czas.