Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 49848575

Elektryczne odświeżacze powietrza- które działają?

Polecane posty

Gość gość
Ja używam Ambi Pur Japan Tatami.Cudny zapach.Na poziomie 1 czuć w całym mieszkaniu o powierzchni 60m2.Polecam!

Gość gość
powinieneś spróbować w takim razie czegoś polskiej marki Natural Fresh, te to dopiero długo i pięknie intensywnie pachną! obecnie zauważyłem polskie produkty zaczęły przeganiać jakością zagraniczne a ceny dalej są dużo niższe

Gość gość
Polecam zajrzeć na tą stronę http://www.airwick.pl/cz%C4%99sto-zadawane-pytania/gdzie-kupi%C4%87/ Mysle ze warto jest na pewno sprawdzić który z odświeżaczy bedzie dla nas najlepszy.

Gość gość
Polecam wypróbować naturalne odświeżacze powietrza Natura Amica na stronie farmavit.pl. Mają bardzo subtelny zapach, nie kręci w nosie od nich.

Gość gość
Temat stary i teraz podbijaniu przez spamerów, a ja napisze, ze mam Aril z biedronki i pachnie mocno i ładnie, a dodatkowo wprowadzili wreszcie na stałe wkłady wymienne (bo dotychczas były tylko co jakis czas rożne zapachy).

Gość gość
Najlepszy odświeżacz powietrza jaki używałem do tej pory na pewno Ambixel, w sklepie na http://chemiadoczyszczenia.pl mają coś takiego za niezłe pieniądze. Pachnie trochę jak perfumy ale też nie jakoś tak dusząco jak perfumy potrafią, na długo wystarcza.

Gość Kris

Dlaczego na opakowaniu nie ma składu. Czy to czasem nie powoduje raka płuc? Węglowodory aromatyczne też ładnie pachną.