Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Im lovin it

mhmmm.....

Polecane posty

Gość Im lovin it

Dziś zrobiliśmy to po raz pierwszy analnie. Było bosko... Zupełnie inne doznania, a dreszcze miałam na całym ciele... Użyliśmy żelu, żeby było łatwiej... POLECAM WSZYSTKIM!! Uwielbiam sex, w pupke jest cu-dow-ny, mhmmmm.... :D:D:D

Gość Im lovin it
a po co za okno? Na Kafeterii jest więcej osób:D

Gość Im lovin it
Właśnie przed chwilą pierwszy raz kochaliśmy się w nozdrza:) Walił mnie jak młotem i gruntownie przeczyścł mi zatoki. Ten seks jest cudowny. Zwłaszcza w nosek. Jutro chcemy spróbować w ucho:)

Gość mirra_24
13:26 Im lovin it Dziś zrobiliśmy to po raz pierwszy analnie. Było bosko... Zupełnie inne doznania, a dreszcze miałam na całym ciele... Użyliśmy żelu, żeby było łatwiej... POLECAM WSZYSTKIM!! Uwielbiam sex, w pupke jest cu-dow-ny, mhmmmm.... 13:27 upadła Anielica ..Stoję taka zawstydzona Taka smutna,zapłakana Bo grzech swój oddać muszę Jako przepustkę do nieba ... 13:30 ŻONA CO UWIELBIA SEX Wywieś transparent przez okno z tą informacją Bez Ciebie noc straciła smak nie ma sensu cały świat... Jeśli nie przyjdziesz...zniknę i...już nie będzie mnie... 13:47 Im lovin it a po co za okno? Na Kafeterii jest więcej osób 18:10 Im lovin it Właśnie przed chwilą pierwszy raz kochaliśmy się w nozdrza Walił mnie jak młotem i gruntownie przeczyścł mi zatoki. Ten seks jest cudowny. Zwłaszcza w nosek. Jutro chcemy spróbować w ucho tesh lubiue anala

Gość Im lovin it
heh, komuś sprawiło frajdę podszycie się pode mnie. Coż, każdy pisze na podstawie własnych doświadczeń, mam nadzieję, że jak "walił cię w nozdrza" było ci naprawdę dobrze:D