Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa24

smutno mi

Polecane posty

Gość Lustereczko_powiedz przecie...
a co sie stało :(??

Gość wkurzona na maksa a moze i nie
ktoś pewnie powie-nie ten to inny......... i prawda to,ale ja już troche przeszłam...mozna powiedzieć prawdziwe tragedie za mną..i mam już dosć...ze skrajności w skrajność:(

matko co warte jest to życie

Gość w rozterce ona
wkurzona wyluzuj, daj mu sie wytlumaczyc najpierw

Gość Lustereczko_powiedz przecie...
Szczerze nierozumiem chłopak cię zucił ??:( jesli tak to w sumie są do bani teksty typu tego kwiata jest pół swiata moze i jest ale kazdy znich jest inny i nieznajdziemy drugiego takiego samego

on chyba nic nie potrafi wytłumaczyc..... bynajmiej ja tego nie rozumiem.... jak mozna komus mówić,ze się kogos kocha do szaleństwa,ze nie wyobraza sobie życia bez tej osoby a robi się cos takiego???? \i jeszcze sie pisze przyjedz i weź swoje rzeczy zanim ja wróce bo nie chce cierpieć jeszcze bardziej kiedy zobacze Ciebie jak płaczesz \ja nie rozumiem niestety

pecha mam jak nic,szok:O

Gość w rozterce ona
nie przejmuj sie takimi tekstami, facet histeryzuje, a w sumei dlaczego on sie tak zapiera ze byl w pracy? jak tlumaczy to ze byl w domu i sie przebral?

a co zrobić z tym który jest NIBY też tak zakochany, ja sama juz nie wiem bo różnie miedzy nami bywało a ostatnio dowiedziałam się jak to on pieknie sie wyraża do innej dziewczyny. Gdy probowałam to jakoś wyjaśnic usłyszałam, ze sie czepiam i to jest jego dobra znajoma i tylko tyle :(:(:( a ja widze jakies problemy.....

Gość allymcbeal
zazyj pigulke ........ i sie rozweselisz pigulke szczescia o wzorza h2o+whiskey

Gość w rozterce ona
zapracowana a co on konkretnie do niej mowil?

jaka ona jest kochana, że tyle lat się znają (to jest fakt dlatego nigdy nie traktowałam jej jako rywalki, nie chciałam go ograniczać) i on nie wyobraża sobie że mogło by jej nie być :( . jeszcze wyjdzie że na własnym ramieniu wychowałam sobie wroga:(

nie da rady się nie przejmować...w końcu nie wiem co mu w głowie siedzi

o 13,50 napisał ostatni raz...ja się jeszcze produkowałam bo czułam taką potrzebe.....a teraz to już bym se w łeb chyba strzeliła:(

Gość smutnaa24
wkurzona na maksa-- każdy myśli co chce więc chyba nie ma sensu się tym przejmować co ktoś o nas myśli, i nawet nie mamy na to wpływu.. szkoda czasu

jak się tłumaczy?powiedział,że to dodatkowe zlecenie i po całym dniu musiał się ogarnać...tyle

najgorsze jest to, że nawet jak odezwiesz sie sama koleny raz dlaczego on np milczy to zamiast odpowiedzi można usłyszeć kontrę....... ale w łeb to ja jemu bym najchętniej strzeliła.......:(

tak,ale boje sie,ze on ma mnie juz w dupie po prostu

Gość smutnaa24
to krętacz, olej go, jesli juz teraz fundamenty zwiazku sa watpliwe to nic trwałego nie zbudujesz, po jakims czasie moze byc gorzej i naprawde wszystko legnac w gruzach

Gość w rozterce ona
wkurzona widac ze Cie bardzo ponioslo, uspokoj sie, moze rzeczywiscie ogarnal sie tylko bo musial gdzies pojechac i mial chwile czasu

no moze i tak było...na dobra sprawe to prawde zna tylko on...jak zawsze zresztą w takich sytuacjach...... ale rano mi napisał to co juz wyzej zaznaczyłam....poźniej te głupie wyznania i ja już nic nie wiem

Gość w rozterce ona
zapracowana no to przy okazji powiedz mu ze Twoj kumpel jest taki kochany, pozachwycaj sie nim i zobaczymy kto bedzie robil problem:P

w rozterce ona nie wiem czy to cos da :) chociaż brzmi kusząco kiedyś strasznie chciałam sprawdzić jak on na takie cos zareaguje.... hmmm skwitował to że jak jest tak super mi sie gada z kolesiem to może on się wycofa i na drodze do szczęścia mi stać nie bedzie. Przyznam się Wam, że koleżankom to ja umiałam doradzać co powinny zrobić, ale prawdą jest że człowiek postawiony w takiej samej sytuacji już nie jest pewny swoich wcześniejszych rad i decyzji. Trudniej je podjąć.....

Gość w rozterce ona
zapracowana, sama zauwazylam ta tendencje w facetach- Tobie nic dobrego na temat innego nie mozna powiedziec, bo zazdrosny i sie wkruza, ale jak jest odwrotna sytuacja to ze my kobiety robimy problem, standard. i wez takiemu cos wytlumacz:P

no właśnie... dzisiaj siedzi w pracy, zobaczymy co bedzie w niedziele.... po tym jak z nim rozmawiałam o tym co mi się nie podoba jest miedzy nami jak na jakiejs wojnie..... ja nie chce prorokować ale to chyba nie potrwa juz długo........ :( ja nie chce byc tylką ta co ratuje a jemu jest obojętne, przeciez starac się maja dwie strony :(

widze,ze wszystkie jak jeden mąż z problemami:( innym to ja tez doradzać potrafie,a sama w obliczu problemów głupieje

ja uciekam :) obiecałam, że dziś popilnuje chrześnicy. Wkoncu niech jej rodzicom dopisze humoreki pobędą ze sobą bez bąbla :) skoro ciotka ma dużo czasu....a moja gwiazda też może sie odezwie dzisiaj....... :( zajrze jeszcze wieczorkiem trzymajcie sie dziewczynki :) pozdrawiam :)