Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

jutro ide na basen i.... glupie pytanie....

Polecane posty

Gość marceliona

dawno nie bylam na basenie i jutro z chlopakiem sie wybieramy.to taki duzy obiekt,sauna,itp.i mam pytanie,czy musze miec klapki ze soba? bo czepek to raczej nie....

Gość guccimimi
jak nie chcesz dostac grzyba to lepiej miec ;)

Gość goamd
bez czepka na basenie? ciekawe

Gość hktoo f styyczniiuu uroodzonyy
musisz mieć czepek kostium klapki ręcznik i mydło :O reszta opcjonalnie

Gość guccimimi
czepek?? do obiektu takiego jak aquapark? chyba zartujecie :D:D do sauny w czepku. litosci.

Gość hktoo f styyczniiuu uroodzonyy
napisałaś ze na basen idziesz :O co z tego ze aquapark - jakby tak wszyscy w basenie bez czepków pływali to by tam kożuch kłaków był :O

Gość marceliona
no napisalam basen ale chodzi o aquapark,i z tym czekiem to nie wiem.a mozna takie jednorazowe klapki kupic na miejscu?

a ten \"aquapark\" to nie jest przypadkiem kilka basenów + sauna + coś tam pod dachem? :O szumna nazwa obiektu ale wymagania wobec korzystających takie same co na zwykłym basenie w klapki jednorazowe wątpię :O raczej zaoferują zwykłe 3 x droższe niż normalnie bo taki jest biznes w tych miejscach swoją drogą - fajnie się najpierw dowiedzieć jakie są zasady korzystania z rozrywki

Gość pytanko małe
w zyciu bym nie weszła do basenu w ktorym kapie sie kilkunastu ludzi jednoczesnie

Gość do--------pytanko małe
dobre, dobre :-) Wynajmujesz cały basen dla siebie? Do autobusu tez nie wchodzisz gdy jadą inni ludzie? Proponuję w takim razie wyjazd na wyspę bezludną

Gość pytanko małe
mam swoj basen

Gość pytanko małe
autobusem nie jezdze jak juz to sporadycznie pospiesznym a w nim zawsze mało ludzi jest

Gość balzerkowa
no to was chyba zaskocze ..ale w niemczech plywa sie bez czepkow...mozna oczywiscie przyjsc z wlasnym sprzetem...ale zdarza sie to bardzo rzadko....natomiast klapki to podstawa!!!!

Gość danis
marceliona zadnego czepka nie tzeba często korzystam z aqaparku w sopocie, sama nie mam czepka ale nie widziałam by ktokolwiek miał. jak chcesz dostarczyć ludziom roz\rywki weź czepek pośmieją się

Gość marceliona
oj to sie wybiore ze swoimi klapkami ale czepka nie chce!!! w sumie to mozna porownac do lodowiska.ostatnio mialysmy z kumpela isc na lyzwy to stwierdzila ze nie pojdzie bo nie zalozy lyzew ktore ktos wczesniej mial ubrane.chyba ze potem od razu wyrzuci skarpetki....

ja tam chodze bez czepka i klapek .:P żyje , bez grzyba . mam się dobrze. klapki występują u ok 30% , czepek 1% .- moje obserwacje :D

Gość trelemele
bo nie nosi sie cudzych butów i wyrzucenie skrpet nie pomoze słyszeliscie o brodawkach podeszwowych? najłatwiej je złapac w publicznym basenie i "poblicznych" butach a jak to dziadostwo trudno wytepic i jak boli to szok

Gość trelemele
a sam zabieg zamrazania brodawki to koszmar tak słyszałam z ust dermatologów

Gość marceliona
to musze przeorac szafe w poszukiwaniu klapek :(

Gość marceliona
tylko jak wlaze do wody to co z tymi buciorami zrobic? wiem ze glupie pytanie ale ostatnio na basenie bylam z 10 lat temu i nie pamietam jak to bylo :P

ja mam awersję do basenów jako takich, ale do żadnego jacuzi, basenu czy czegoś w tym stylu gdzie ludzkie kłaki pływają bym nie weszła.. :o u mnie na basenie bez czepka nie wchodzisz do wody i koniec (można to uznać za aqua park) nie ma to jak higiena.. ozonowanie/chlorowanie wody to jednak za mało :o

W Holandii tez nikt nie naklada czepka, co do klapek to nie wiem. Jestem dosc wysoka, wiec z gory nie widac :P.

u nas tez tak było KIEDYŚ bez czepka zakaz. i wszelakie takie tam - i dobrze było. ale potem przybudowali oczyszczalnie i na bieżąco filtrują- ja sie tam nie znam - ale nie spotkałam sie z wlosami qani niczym na basenie . (mówie o pływalni , jacuzi (?) , zjezdzalnie itp to nie dla mnie to niewiem . , co do zjezdzalni wiem ze dzieciaki maja tam taka mode oblesna by wkladac spodenki /stroje do tylka aby szybciej sie jechalo , a slizgawy przezroczyste są;p pedofile mają raj:D)