Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia345

czy on mnie zostawi?

Polecane posty

Gość kasia345

jezeli nigdy nie zgodze sie na seks oralny ani analny? czy jest facet co to zaakceptuje

Gość kasia345
ja poprostu mam niezaciekawe wspomnienia i przezycia zwiazane ztego rodzaju seksem i jestem pewna że nigdy nie bede juz sie kochałą w ten sposób... czy znaidzie cie facet co to zaakceptuje?

Gość sexy pielęgniarka
watpię, dziewczyno czy ty nie wiesz na jakim świecie żyjesz?

Gość jak kocha to bedzie
tolerował

rozumiem ,że możesz mieć przykre doświadczenia z sexem analnym ale co masz do oralnego

Gość kasia345
z oralnym tez mam przykre doswiadczenia... trafiłam na nienormaknego faceta kiedys ale byłam zakochana...to długa histria le wiem ze nigdy sie juz nie przekonam ani do oralnego ani analnego

Gość _one_minute_
a bardzo był nienormakny?

Gość kkkkkkkkk09
nie każdy musi okazać się nienormalny,ale twoja strata.Nie wiesz dziewczyno co tracisz:) a czy cię zostawi no to my ci nie odpowiemy ,różnie to może być.Może z nim porozmawiaj i mu wytłumacz sytuacje to ci sie trochę sprawa rozjaśni. A co było z tym nienormalnym?????????

Gość Rokkitka
Zawsze możesz starać sie popracować nad przeżyciami nawet z psychologiem, ale uważam że człowiek nie powinien sie do niczego zmuszać miłość prawdziwa nie ocenia nie wylicza :)

Gość kasia345
Mam też przykre wspomnienia związane z wiązaniem butów. Dlatego noszę tylko obuwię na rzepy

Gość a co się przejmujesz
ja nie mam zamiaru nigdy uprawiać seksu analnego i nawet jak mnie ktoś zostawi z tego powodu, to nawet lepiej. Może i nie ma ludzi, którzy sa w stanie to zaakceptować, trudno.

Gość kasia345
Wstretny podszywacz - to nie ja pisalam ! Ztymi sznurowkami to prada ale rzep tez nie lubie dlatego wole gumniaki . I nie smiejcie sie ze mnie bo tak juz mam i nic na to nie poradze .

Gość ale o co ci chodzi
:O

Gość nie powinien cie zostawic
jesli jest normalny, to to uszanuje. A co do niemilych wspomnien, to ja tez takie mialam, ale dopiero z obecnym facetem polubilam ta forme seksu :)