Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a gdzie krasnalek jest

dlaczego ja nie umiem zajsc w ciaze????????

Polecane posty

juz drugi cykl kochalam sie w dni plodne mialam sluz itp itd kochalam sie co 2 dzien i co? i dzis znowu mam okres i dola :(

ja czekałam 8 miesięcy :) w ciążę się zachodzi a nie \"umie zachodzić\" :D co 2 dzień? komórka żyje przeciętnie ok doby więc lepiej kochać się tuż przed i w trakcie owu :)

Gość niepełnosprawna umysłowo
jesteś? :O A może to prowokacja? Kiepska na forum, na którym tyle kobiet naprawdę nie może zajść w ciąże? Najbardziej zdrowa i płodna para często potrzebuje kilku miesięcy, a nawet roku starań, żeby począć dziecko. Zaprzyjaźnij się najpierw z google, zanim zaczniesz histeryzować i zakładać durne tematy na forum :O

ja za bardzo sie denerwuje nie chcialam obrazac onnych dziew na forum bez przesady :o

jak będziesz się denerwować to nie zajdziesz - nie myśl o tym w ogóle tylko spokojnie się sekś :D stres przesuwa owulację i często blokuje zapłodnienie - tak jakby organizm czuł zagrożenie i przez to się blokował

moze ja faktycznie przesadzam dzieki :D

news ze szkoły rodzenia :) - jak planujecie poczęcie to unikajcie wspólnej romantycznej kąpieli przed - temperatura zabija plemniki w jądrach i spadają szanse na celny strzał :D

dzieki za ten news :) moj facet zawsze przed seksikiem szoruje jak glupi to dzis mu powiem ze szybki prysznic i do dziela :D