Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzia dziadzia

owłosienie w miejscach intymnych

Polecane posty

Gość jadzia dziadzia

mam pytanie, bo dopiero będe zaczynać życie erotyczne. Jak to jest z owłosieniem...no tam. Wiem, ze powinnam depilowac linie bikini, czyli to co wystaje poza majtki, ale reszta? Słyszałam ze teraz kobieta wogóle nie powinna tam mieć włosów. Tylko jak to zrobić?? tam dalej nie da się przecież ich ogolić golarką. Oświećcie mnie

robisz jak chcesz i jak ci skóra pozwala (możesz depilować do 0 i mieć takie krosty, że szybko zrezygnujesz) ale możesz też strzyc na króciutko i golić boki ... a golarką można o dziwo ogolić wszystko ;)

Gość apetitaaa
ja uzywam elektrycznej golarki i jest super - zero krostek ;)

Gość ale jak tą elektryczną
kurde, czyli to pewnie nie dla mnie, jestem brunetką, owłosienie mocne, po zwykłej maszynce włoski odrastają mi po paru godzinach :o

wszystko odrasta w zastraszającym tempie :O ostatnio modne jest laserowe usuwanie ale .... kto wie jakie to ma efekty długofalowe potem sie okaże (za 30 lat) że to rakotwórcze na przykład czy coś :O

Gość jadzia dziadzia
hmmm, nie wiem jak można ogolić się golarką między nogami, myślałam ze tylko na wzgórki łonowym. Poza tym faktycznie, szybko odrastają i są czarne kropki. Czyli już jest absolutnie passe mieć tam włoski? oczywiście nie jakiś busz, ale normalnie przycięte miedzy nogami?

Gość jadzia dziadzia
canberra, a na tym woskowaniu musisz zdjąć majtki? nie wstydzisz się, jak to jest? I ile kosztuje?

Gość bonakłua
jadzia to zależy na jakie woskowanie chcesz isc. jak na "bikini" to dostajesz papierowe majteczki i woskuje ci tylko pachwiny i włosy wystające z majtek. jak na króliczka plyboya to siedzisz goła i woskują ci miedzy nogami te łypki, pachwiny i wzgórek... zostawiają tylko cieniutki paseczek na wzgórku. na brazylijke to zupełnie na łyso. wszedzie. i oczywiście tez jesteś goła... Czy sie wstydze? Nie. Chodze do dziewczyny, która ma kilkanascie kientek dziennie i nie robi na niej wrażenia. Bardziej bym sie wstydziała, żeby mnie facet zobaczył taką zarośnietą. Mnie sie to jakos źle kojarzy. Włosy miedzy nogami na cipce sa zdecydowanie passe. Paseczek lub trójkacik na wzgórku a reszta łysa- to jest do przyjecia... Miedzy posladkami też woskuję i jest to wliczone w cenę.

Gość a ja sobie nie mogę woskować
nawet włosów na nogach, bo mam miękkie blond włosy i po prostu mam potem straszne kłopoty ze skórą, włosy wrastają pod nią, nie chcą się przebić na powierzchnię, mam krosty, ropa, po prostu porażka. Dlatego zostaje mi maszynka i krem veet a za 20 lat będę włochata jak mamut:classic_cool:

Gość a ja włoski przycinam na
króciutko, kilka mm, natomiast te wystające z majtek usuwam łysa cipka wygląda nieładnie i to niezdrowe

ale gdzie łysa?:) Bo cała łysa, to się zgadzam, ze wygląda jak jakieś takie coś....:O :P ale włosy zostawiacie na górze, czy warg sromowych też nie depilujecie? Ja się np. cieszę, ze nie mam faceta i nie uprawiam seksu, bo przynajmniej nie musze sobie zaprzątać głowy absolutnie czadowym zajęciem, jakim jest depilacja odbytu:classic_cool: Obym zarosła pajęczyną i nigdy nie musiała się tym martwić;)

jak napisałam, zakładam majteczki i usuwam wszystko, co wystaje poza nie - resztę włosków zostawiam (na wzgórku i na wargach, przy odbycie też), tylko skracam na jeżyka

mój facet jest tym zachwycony, mówi, że ogolona cipka wygląda jak u małej dziewczynki, niekobieco

Gość tak zupełnie szczerze
jestem facetam i zdecydowanie wole łysą nią taką przystrzyzoną na kilka mm kłujacą szczotkę.

każdy ma swój gust :)

Gość tak zupełnie szczerze
a co ma cie powiedzieć skoro sie nie golisz? przeciez nie powie ci w twarz, zebys sie ogoliła bo to nie wypada i zaraz bys focha jebnęła. ja nie wymagam na łyso... ale cipka ma być gładka i może być ewentualnie paseczek na wzgórku. reszta ma byc golutka. co to za przyjemnosc lizac takiego jeża. :O

No ja na szczęście nie muszę się liczyć z niczyim zdaniem:P Odbyt zostawiam raczej w spokoju, tzn. nie znęcam się nad nim specjalnie, ale wargi sromowe sobie raczej depiluję, a na górze zostawiam normalne futro, tylko przystrzyżone i nie zaden pasek, tylko najczęściej takie szersze trochę. Mi się tak podoba i finito. A co do szczotki- moje jest mięciutkie, nie wiem, o jakiej szczotce mówisz:O Kłujące to są takie1-2 cm odrosty, powyżej 2 mm włosy sa miekkie, przynajmniej u mnie. Ale facetowi nigdy sie nie dogodzi, więc ja dostosowuję swoją fryzurę do praktyk autoerotycznych i tak mi dobrze:classic_cool:

*1-2mm odrosty:D

Gość michał 27
ja z koleji golę sobie jajeczka i okolice praszka na zero 2 razy w tygodniu zwykłą maszynka do golenia "jednorazówką" zadnych podraznień czy czegokolwiek. czysto i estetycznie. Kobiety rowniez bardziej podobaja mi sie kiedy maja ogolne cipeczki ale to nie od kazdej mozna tego wymagac. nie kiedy sie nie da. Pozdrawiam

tak zupełnie szczerze - rozumiem, co chcesz przekazać, ale w moim przypadku akurat się mylisz, zanim go poznałam, depilowałam się na zero, to on mnie odwiódł od tej czynności :) i nie jebię fochów :P

a ja sobie nie mogę woskować - jesteś świetna :D

Gość dziweczka spod kąteczka
golic golic sie trzeba po co chlopina ma sie zaksztusik wloskiem

:D:D:D

from bash No chodź, będzie fajnie Pójdziemy w jakieś ustronne miejsce Wyjmiesz go ze spodni... A ja wezmę go do ust... Poczuję jego smak i od razu zrobi się przyjemniej :) To chyba najbardziej sprośny sposób powiedzenia \"chodź na szluga\" ;P :D

Byłam pod prysznicem właśnie i sprawdziłam- nawet 1 cm włosy nie kują i praktycznie ich nie widać:O Macie obsesję:P Poza tym bobry sa pod ochroną:classic_cool:

Gość to sobie
przejedż po nich językiem super sprawa futro lizac

ja gole sobie maszynką, musi być ogolona na zero , wszystko łącznie z okolicami odbytu i niemam żadnych krostek czy coś, poprostu trzeba chęci żeby zadbac o siebie, gdybym była facetem to spewnością niechciałabym lizać jakiegoś mocheru