Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzia dziadzia

owłosienie w miejscach intymnych

Polecane posty

Gość jadzia dziadzia
ale jak wydepilować wargi sromowe?? przecież to jest zbyt miękkie, nie da się tam manewrować maszynką, nie mówiąc o depilatorze!! jak to robicie?

A kto mówi o depilacji warg sromowych:O,?,depiluję sobie tylko bikini,reszta zostaje...

Gość marza6
ja uważam że nie powinnyśmy tam nic golić ani depilować skoro Bóg nas takimi stworzył to nie powinnyśmy nic zmieniać . Bóg jest mężczyzną jeśli jemu sie tak podobało to innym też powinno a jak innym mężczyzną sie nie podoba to niech spadają

jadzia ja wszędzie dosięgam. Goliłam się nim jeszcze ktokolwiek mnie tam oglądał. Robiłam nawet różne fryzurki intymne tak dla zabawy. Zwykła jednorazówka wystarczy i lepiej mi się nią operuje niż elektrycznymi. Elektryczna to do przystrzyżenia tej fryzurki co zostanie do pewnej długości, a wszystko zwykłą golę i nigdy nie miałam żadnych problemów. Depilatorów nie używam, bo nie lubię. Lepiej częściej się ogolić, niż skubać jak kurczak. Ale to moje zdanie.

Gość maciek 19
ja jestem facetem i uważam ze lepiej wygląda jeżeli kobieta się tam nie goli!! rozumiem jak okolice bikini ale nie cała. małe dziewczynki są tam całkiem łyse a ja nie jestem pedofilem i wole kobietę która wygląda jak kobieta a nie jak dziecko!!

Gość mattixx
najfajnie jak laska ma cos na wzgorku - pasek lub trojkacik, reszta wygolona . Wtedy cala jej cipka wyglada cudownie i mega kuszaco.

Gość gośćbledny
Taa najfajniej jak tam co jest jakas kepka az pszez msjtki wysraje cala ,,lysa'' to nie !!?

Gość gość
Mój mąż lubi jak mam zarośniętą cipkę i dlatego jej nie golę.

Gość gość
A jak z minetą? nie brzydzi się lizać bobra?

Gość gość
Bardzo lubi mi lizać moją owłosioną c**eczkę

Gość Grzegorz to zrobi
Dnia 25.11.2007 o 00:04, Gość jadzia dziadzia napisał:

canberra, a na tym woskowaniu musisz zdjąć majtki? nie wstydzisz się, jak to jest? I ile kosztuje?

Proponuję poprosić sąsiada zrobi to po znajomości czyli za free a co do wstydu to zamknij oczy i nic nie będziesz widzieć. Pozdrawiam.