Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszczak

Mój GłOS- jak go zmienić??

Polecane posty

Gość piszczak

Mam 20 lat i strasznie piskliwy głos. Tak strasznie ze przeszkadza mi w codziennym zyciu. Cały czas słysze teksty znajomych, ludzi typu: nie piszcz tak bo uszy bolą, lub samą skrzywioną twarz i mine że wiem o co już chodzi. Ostatnio byłam pytac sie o prace, próbowałam mówic spokojnie(wtedy jest mniej piskliwy) ale wydałam sie bardzo nieśmiała, jak 9 letnia dziewczynka .Jakbym sie bała odezwać. Mowiłam tak jakoś cicho i w ogóle...:( Da się jakos poprawić głos? Zeby był on taki wyższy, nie od razu jak u Brodki ale w tym kierunku?? Może chrypka? ale jak ją wywołac inaczej niż przy przeziebieniu?

Gość brutalny seks oralny rozszerza
jamę głosową i przy dłuższym treningu obniża ton głosu.

Gość pal dużo papierosów

Gość mam taki sam problem....
no masakra!! Mowie pewnie a ludzie mówią mi: nie bój sie!! tez nie wiem czy da sie cos z tym zrobić. Swoją drogą Brodka ma super głos :)

Gość madzia00000
mozesz zmienic swoj głos, sprawic by stał sie głeboki i miekki, musisz wykonywac odpowiednie cwiczenia, takie jak np w szkolach aktorskich. kiedys w takiej bylam i wiem ze mozna.poszukaj na necie cwiczen strun głosowych. i nie załamuj sie. trochche pracy i bedziesz zachwycac głosem, zycze powodzenia pozdrawiam

Gość madzia00000
i nie przejmuj sie takimi wypowiedziami, to mozna na serio wycwiczyc. 3maj sie , bedzie ok:):)

Gość piszczak
Madzia00000 dziękuje. Juz myslałam że napiszecie że jestem jakaś głupia, ze sie nie da itd. Zaraz poczytam i jutro popbrobuje :) postaram sie nie łamać ale to mnie tak dobija, boje sie czasem odzywać, a czasami nawet jak mówię to mało kiedy przebijam sie przez ludzi by byc usłyszaną :(

Gość madzia00000
spróbuj z tym głębokim oralem :) Powodzenia 🖐️

trzymam za Ciebie kciuki, staraj sie to zmienic jesli tylko sie da 🖐️ mam kolezanke w grupie na studiach ktora tak piszczy - każdy zwraca na to uwage, rozmawiajac z nia ledwo powstrzymuje sie od smiechu choc bardzo sie staram.

Gość madzia00000
widze ze mam podszywacza. 3mam za ciebie kciuki piszczak