Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesolarka

Pierwszy raz w solarium na ile minut?

Polecane posty

Gość niesolarka

Do tej pory unikałam solarium jak ognia, ale... no własnie chciałaby skorzystać i nie wyglądać jak pomarańcza albo mandaryna ;) Chodzi mi o lekką opalenizne - niebladość. Mam dość jasną karnację, latem opalam się najpierw na czerwono. Doświadczone opalaczki :) ile razy, na ile minut i w jakich odstępach czasowych zalecacie mi wizyty w solarium?

Ja byłam ostatnio pierwszy raz na 6 min i było ok. Też chodzi mi o \'\'niebladość\'\', opalona być nie chcę. Będę raz na jakiś czas chodzić na 5- 6 min. 2 lata temu poszłam pierwszy raz do razu na 15 min, nie radzę :p

Gość Jumper
ja na 10 minut chodze i git jest :)

Gość na poczatek polecam
8 minutek chyba, ze sa mocne lampy, z reszta dziewczyna pracujaca w solarium powinna ci doradzic. Ja jak juz sie opale to chodze pozniej raz w tygodniu dla podtrzymania koloru na 12 minut :)

Gość J.Lo74
przy jasnej karnacji pierwsze 3-4 seanse po 5-6minut(1-2 razy w tygodniu)potem mozna stopniowo zwiekszac o kolejne3-4 minuty!

Gość rekotka
a powiedzcie czy jezeli jestem dziewczyna z jasna karnacja i zwykle opalam sie na "raczka" to czy w solarium mam szanse osiagnac braz?