Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto2323

Byli byście z kims takim?

Polecane posty

Gość tez facccett
janie rozumiem...ja bym sie w kims takim naprawno nie zakochal...To ty nam powiedz cow niej widzisz...jet chociaż ładna??:D

Gość ss..
czytajac to pomyslalam o joli z bb ona tez jest dziwna rozmawia i caluje drewnianego kona i plakala kiedy jej go zniszczyli:D

Gość absolutnieeee
nawet minuty nie byłbym z taka laska

Czy naprawde pomoze ci, jak ktos tu napisze: ja bym z nia nie byl...albo jednak tak? Pewna \"orginalnosc\" jest zawsze na poczatku intrygujaca i fascynujaca, z czasem moze jednak draznic badz meczyc...chyba wlasnie tak jest u ciebie. Ale to tylko ty wiesz co do niej czujesz i na ile jej \"dziwactwa\" wytrzymujesz. Daj sobie troche czasu, wtedy zobaczysz jak to bedziesz znosil na dluzsza mete. Jak w tym dowcipie, na poczatku mowi sie do chlopaka jak sie pobrudzi jajkiem-moja mala sierotka...po ilus tam latach uslyszy...ty stara fajtlapo...

Gość też mi
Wiesz co Roberto, ty po prostu na nią nie zasługujesz. Robisz wrażenie prymitywnego gnojka, dziewczyna jest oryginalna, ekscentryczna i z polotem. Nie dla takiej zakutej pały jak ty tak księżniczka. Zrób dziewczynie przysługę i spływaj.

Gość popierammmmmm
dziewczyna jest dl akonserów nie dla zykłych facetów. Ja bym znia był próbował ja rozgryzc i rozbudzic w niej namietnosc..Oryginalna nietuzinkowa,ale ona cie poprostunie kocha....jesli byłbys dla niej wazny,jesli sie zakocha.....naprawde......zmieni sie

Gość nie widze nic dziwnego w Jej
zachowaniu :) Widocznie tez jestem wariatka ;)

Gość majka8982
ja też nie:-)

11:42 też mi Wiesz co Roberto, ty po prostu na nią nie zasługujesz. Robisz wrażenie prymitywnego gnojka, dziewczyna jest oryginalna, ekscentryczna i z polotem. Nie dla takiej zakutej pały jak ty tak księżniczka. Zrób dziewczynie przysługę i spływaj. Zgadzam się.

Gość haaaaaaaaaaaahaaaaaaaa
sorry ale ja nie wierze ze takie "cos"istnieje i ze mozna sie w tym zakochac

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee5

Gość ollllaf
no tak,miłosc bywa ślepa,,nawet do zwierząt.Ale jak tak bardzo kochasz to trwaj:) Pozdrawiam V.

Gość sebastjjan
:D:D:D:D:D:D:D poprawiłeś mi humor

chlopie :D bylo sie cieszyc jak zerwala z Toba z powodu psa. drobne odchyly, drobnymi, ale ona jednoznacznie nadaje sie do wizyt u psychologa. przykro mi.

Gość annita
dziewczyna ma osobowosc i styl, jak wolisz farbowana blondi, ktora bedzie ci robic loda 3 razy dziennie to splywaj stary, nie zaslugujesz na ta dziewczyne!

osobowosc? tak, tyle ze maniakalno-depresyjna je z talerza razem z kotem i z powodu jego zatrucia odwoluje urlop w Turcji. ona to chyba ma problem z odbiorem rzeczywistosci :D